ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα νικήσει την Μαρίν Λεπέν στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν στη Γαλλία αυτόν τον μήνα, αν και η Λεπέν έχει κερδίσει έδαφος τις τελευταίες εβδομάδες, δείχνει δημοσκόπηση του Ipsos Sopra Steria Cevipof που διενεργήθηκε για λογαριασμό της γαλλικής εφημερίδας Le Monde.
Σύμφωνα με την σφυγμομέτρηση αυτή, ο Μακρόν θα προηγηθεί των αντιπάλων του στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου στη Γαλλία, εξασφαλίζοντας ποσοστό 26,5% των ψήφων, έναντι 21,5% που αναμένεται να λάβει η Λεπέν και να έρθει στη δεύτερη θέση.
Τα ποσοστά αυτά συγκρίνονται με το 28% που εξασφάλιζε ο Μακρόν και το 17,5% η Μαρίν Λεπέν στην πιο πιο πρόσφατη δημοσκόπηση που είχε διενεργηθεί μεταξύ 21 και 24 Μαρτίου, ανακοίνωσε το Ipsos Sopra Steria Cevipof.
Στη συνέχεια ο Μακρόν θα νικήσει την Λεπέν στον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθεί στις 24 Απριλίου, εξασφαλίζοντας ποσοστό 54% έναντι 46% που προβλέπεται να λάβει η ακροδεξιά υποψήφια στις προεδρικές εκλογές, σύμφωνα με την σφυγμομέτρηση αυτή του Ipsos Sopra Steria Cevipof, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιοποιήθηκαν σήμερα.
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Σοκάρει το video με τις φρικαλεότητες σε βάρος αμάχων [προσοχή σκληρές εικόνες]
Λαβρόφ: Η Δύση με την υστερία της για τις σφαγές στη Μπούτσα εκτροχιάζει τις διαπραγματεύσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σουηδία: Πρωτοφανείς πλημμύρες παραλύουν δρόμους και σιδηροδρομικές γραμμές
- Η οικογένεια Τραμπ προσθέτει 1,3 δισ. δολάρια σε κρυπτονομίσματα μέσα σε λίγες εβδομάδες
- Ταχύτερο πλαίσιο στα κληρονομικά: Τι αλλάζει από το 2026 στις διαθήκες με το νέο νόμο
- Growthfund Agora – Επένδυση στη νέα γενιά των Ελληνικών Επιχειρήσεων και την Ακίνητη Περιουσία του Δημοσίου
