Ο ΑΝΤ1 «στήνει κερκίδα» για το Μουντιάλ του Κατάρ 2022!
Η καρδιά του βασιλιά των σπορ θα χτυπά αποκλειστικά εδώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, που για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στη Μέση Ανατολή και θα διεξαχθεί χειμώνα.
Η αντίστροφη μέτρηση για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη έχει ξεκινήσει και ο ΑΝΤ1, την Παρασκευή 1η Απριλίου στις 19:00, θα μεταδώσει ζωντανά από την Ντόχα, σε live streaming, την κλήρωση για τους Ομίλους.
Μέσα από την κλήρωση, θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες των οκτώ ομίλων, ενώ την περιγραφή της θα κάνουν ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος και ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, οι οποίοι θα έχουν μαζί τους εκλεκτούς καλεσμένους.
Στο 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί από 21 Νοεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου του 2022 στο Κατάρ, 32 ομάδες θα «ριχτούν» στη μάχη και στο γήπεδο του ΑΝΤ1 θα παίξουν μπάλα οι καλύτερες εθνικές ομάδες του κόσμου προσφέροντας κορυφαίο θέαμα για τους λάτρεις της «στρογγυλής θεάς».
Δείτε το trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=2MrdrvQ7oGE
Διαβάστε επίσης:
Επιστρέφουν με ντέρμπι τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιστολή γραμματέα στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ σε Μητσοτάκη: Ζητά επιστροφή Σαμαρά και κατάργηση του νόμου για ομόφυλα ζευγάρια
- Σίλια Κριθαριώτη: Με εντυπωσιακό κορσέ στον λιβανέζικο γάμο του Χούρι
- Καρδιά: Η πρόληψη δεν είναι μία εξέταση, αλλά μία ολοκληρωμένη προσέγγιση υγείας
- Θανάσης Κοντογεώργης: Μειώσεις φόρων και στήριξη μεσαίας τάξης και ευάλωτων στη ΔΕΘ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.