Ένας από τους τυχερούς λαχνούς κερδίζει μέχρι και 50.000 ευρώ, καθώς τα έπαθλα είναι κλιμακωτά πλέον.
Eγινε το πρωί της Τετάρτης (30.03.2022) η κλήρωση της φορολοταρίας που αφορά στις συναλλαγές που έγιναν στον Φεβρουάριο.
Ένας από τους τυχερούς λαχνούς κερδίζει μέχρι και 50.000 ευρώ, καθώς τα έπαθλα είναι πλέον κλιμακωτά.
Τα ποσά που θα κερδίζουν κάθε μήνα 556 φορολογούμενοι είναι τα εξής
1 τυχερός κερδίζει 50.000 ευρώ
5 τυχεροί κερδίζουν 20.000 ευρώ ο καθένας
50 τυχεροί κερδίζουν 5.000 ευρώ ο καθένας
500 τυχεροί κερδίζουν 1.000 ευρώ ο καθένας
Στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, δίνεται προθεσμία τριών (3) μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης, προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.
Διαβάστε επίσης:
Θεόδωρος Λιβάνιος: Έρχεται δωρεάν ίντερνετ σε 2.600 σημεία σε όλη την Ελλάδα
Κριστίν Λαγκάρντ: Όσο διαρκεί ο πόλεμος στην Ουκρανία, τόσο μεγαλύτερο είναι το κόστος για την ΕΕ
Γεωργαντάς: Δεν τίθεται θέμα επάρκειας αγαθών – Θα πατάξουμε την αισχροκέρδεια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη: Γιατί ο Λαμότ προσέφυγε κατά της Λένας Οικονομίδη – Το διαζύγιο εκατομμυρίων, το προγαμιαίο συμβόλαιο και οι κατηγορίες για απόκρυψη περιουσίας
- Πληροφορική: Συνωστισμός για έργα Άμυνας €60 εκατ.
- Μητσοτάκης χωρίς αυτοδυναμία, Ανδρουλάκης χωρίς αφήγημα, Τσίπρας χωρίς ταυτότητα
- Α. Κοτταράς (ΣΤΑΣΥ) στο mononews: Πρόκληση η άμεση υλοποίηση όλων των έργων σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.