ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άλλες δύο σοροί, εντοπίστηκαν σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, στο τρίτο γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Euroferry Olympia” που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Αστακού και στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά τα ξημερώματα της Παρασκευής 18/02 στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι.
Οι νεκροί από το τραγικό ναυτικό δυστύχημα ανήλθαν στους 11 ενώ 281 άτομα, επιβάτες και πλήρωμα, διασώθηκαν. Το πλοίο για λόγους ασφαλείας είχε οδηγηθεί στο λιμάνι του Αστακού όπου μετά από πολλές ημέρες η φωτιά κατασβέστηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες η απομάκρυνση των 25 ΙΧ οχημάτων και 153 φορτηγών από τα τέσσερα γκαράζ του πλοίου έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να ξεκινήσει η επιχείρηση απάντλησης των καυσίμων του πλοίου που ανέρχονται σε 700 τόνους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Ο Ζελένσκι ζήτησε από τον Μπάιντεν να μην επιβάλει κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς, λέει η WSJ
Πέθανε η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μαντλίν Ολμπράιτ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στενό «μαρκάρισμα» της ΑΑΔΕ σε 55.000 φορολογούμενους – Έρχονται τηλεφωνικές ειδοποιήσεις και μέτρα αναγκαστικής είσπραξης
- Κλιμακώνεται η σύγκρουση Καραχάλιου – Καρυστιανού μετά τις μηνύσεις: «Γιατί είναι εξαφανισμένος αν λέει την αλήθεια;» – H αιχμηρή του απάντηση
- Συνεχίζονται οι απειλές Τραμπ και Τεχεράνης: «Θα τους βομβαρδίσουμε αν δεν κλειστεί συμφωνία» – Με «νέα μέτωπα» θα απαντήσει το Ιράν αν δεχθεί πυρά
- Μυστήριο με την έντονη οσμή αερίου στην Αττική – Συνεχίζονται οι έρευνες χωρίς εντοπισμό διαρροής, ποια τα σενάρια που εξετάζονται
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.