Menu
1.49%
Τζίρος: 202.42 εκατ.

Οι συνήθειες των Gen Ζ και A: Πώς ζουν, πώς σκέφτονται – Από το TikTok στο AI

Media

Νέοι αρχηγοί στο MasterChef – Μαγειρεύουν για 100 πρόσφυγες

Αλλάζουν οι ισορροπίες στο MasterChef, μετά και τις τελευταίες αποχωρήσεις
Comments

Μετά τις διαδοχικές αποχωρήσεις αρχηγών στις τελευταίες δοκιμασίες αποχώρησης του MasterChef, τόσο η κόκκινη όσο και η μπλε ομάδα έρχονται «ακέφαλες» στη νέα Ομαδική Δοκιμασία.

Η αποχώρηση του Γρηγόρη Γιαννόπουλου άφησε αρκετούς διαγωνιζόμενους μουδιασμένους και η κόκκινη ομάδα βρίσκεται χωρίς αρχηγό για πρώτη φορά στον διαγωνισμό.

1

Η Ελπίδα Μορφούλη κατάφερε να κερδίσει στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας και είναι εκείνη που θα διαχειριστεί τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας, επηρεάζοντας τις εξελίξεις.

Ποιοι θα είναι οι νέοι αρχηγοί και πώς θα λειτουργήσουν οι δυο ομάδες με τις νέες συνθήκες;

Αυτή τη φορά, οι δυο ομάδες φτάνουν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για μια ξεχωριστή Ομαδική Δοκιμασία.

Στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας «επιρροές που δέχτηκε η Ελληνική κουζίνα από την Ανατολή», το MasterChef 2022 δείχνει για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη και το κοινωνικό του πρόσωπο, παίρνοντας μια ξεχωριστή πρωτοβουλία για να προσφέρει θετικό αντίκτυπο στις ζωές προσφύγων, που έχουν στερηθεί τη ζεστασιά ενός ωραίου γεύματος.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να μαγειρέψουν ένα πλήρες γεύμα που θα περιλαμβάνει σούπα, σαλάτα, κυρίως πιάτο και γλυκό, με διαφορετικά υλικά η κάθε ομάδα, για να το προσφέρουν σε 100 άτομα, που έχουν ανάγκη, μέσω του δικτύου του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες.

Η διαφορετική αυτή Ομαδική Δοκιμασία με κοινωνικό χαρακτήρα, ενθουσιάζει και συγκινεί τους διαγωνιζόμενους, που πάνω και από τη νίκη της ομάδας τους, βάζουν την αξία της προσφοράς και της φιλοξενίας.

Καλεσμένος των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο Food and Beverage Manager του MasterChef 2022 και chef-patron του εστιατορίου “Simul”, Νίκος Θωμάς.

Οι δυο ομάδες ρίχνονται με ζήλο στη μαγειρική διαδικασία, επιθυμώντας το καλύτερο αποτέλεσμα. Ποια ομάδα όμως θα καταφέρει να κερδίσει αυτή τη δοκιμασία;

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Γέννησε η Εριέττα Κούρκουλου

Αποσύρεται από το τένις στα 25 της η Άσλεϊ Μπάρτι, Νο1 στον κόσμο

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νέα εποχή στην ΕΡΤ με Στάθη, το νέο δίδυμο του «Καλημέρα Ελλάδα», Καραβάλτσιου, Κασόλη μετακομίζουν στο Ραδιομέγαρο, η μάχη για το ΕΚΚΟΜΕΔ, το comeback Σόμπολου, το τηλεοπτικό ρεκόρ του «Ώρα Μουντιάλ» και η νέα κίνηση Αλαφούζου
Μαριάννα Γουλανδρή-Φίλιππος Λαιμός: Χαλαρές στιγμές σε yacht στην Ύδρα
Άννα Βίσση: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι με τον Argy (video)
Ο έρωτας δεν κρύβεται: Η αφιέρωση από σκηνής της Κέιτι Πέρι στον Τζάστιν Τριντό (βίντεο)
Αμαλία Κωστοπούλου: Γιατί άλλαξε επίθετο και ποιος πληρώνει τα έξοδά της στην Αμερική
Η Σοφία Βεργκάρα δοκίμασε γαλακτομπούρεκο στη Μύκονο (video)
Four Seasons Hotel Mykonos: Άνοιξε τις πόρτες του συνδυάζοντας τη διαχρονική πολυτέλεια με την αυθεντική ψυχή της Μυκόνου
Η Σίλια Κριθαριώτη στο πλευρό του Νίκου Τσάκου – «Τιμή μου να είμαι στην Κορέα για τον εορτασμό της TEN»
Δούκισσα Νομικού-Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το καλοκαίρι τους στη Σχοινούσα και η συγκινητική εξομολόγηση
Υμηττός 1998: Η φονική φωτιά και ο άγγελος με τα πύρινα φτερά που ονειρευόταν να γίνει πυροσβέστης