array(0) {
}
        
    
Menu
1.5%
Τζίρος: 324.44 εκατ.

Ποιοι Ελληνες εφοπλιστές κάνουν στρατηγικές επενδύσεις σε μεταχειρισμένα και νεότευκτα τάνκερ suezmax

Διεθνής πολιτική

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα υποστηρίζει ότι η αλήθεια βρίσκεται στο OPEN

Ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα
Comments

Τις προπαγανδιστικές αναρτήσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία συνεχίζει η Ρωσία και συγκεκριμένα η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η ρωσική διπλωματική αποστολή στην Αθήνα μοιράστηκε στο Twitter ένα βίντεο με μία νεαρή ομογενή από τη Μαριούπολη, η οποία, μιλώντας στο OPEN, δήλωσε ότι Ουκρανοί στρατιώτες τους σταμάτησαν και τους απείλησαν.

1

Ακόμη, η ίδια υποστήριξε ότι ρωσικά τανκς προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν.

«Νεαρή κοπέλα της Μαριούπολης που έφτασε στην Ελλάδα: Μας σταμάτησαν Ουκρανοί στρατιώτες και μας απειλούσαν. Μετά οι στρατιώτες στα ρωσικά τανκς προσπαθούσαν να μας ηρεμήσουν», αναφέρει η ανάρτηση που ανέβασε η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα.

Παρά τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι τελευταίες δημοσιεύσεις του συγκεκριμένου επίσημου λογαριασμού στα social media, με την πιο πρόσφατη αυτή του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου, ο οποίος έκανε λόγο για «μία άθλια, άνευ προηγουμένου προβοκάτσια» από την πλευρά της ρωσικής πρεσβείας, η ίδια συνεχίζει την προσπάθεια «διαφώτισης» του ελληνικού κοινού με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Δείτε το tweet:

Διαβάστε επίσης:

Συνομιλία Κουλέμπα – Μπορέλ για το πέμπτο πακέτο κυρώσεων στη Ρωσία

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μακρόν στην Αθήνα: Εμβάθυνση ελληνογαλλικής συμμαχίας με φόντο Ορμούζ και ευρωπαϊκή άμυνα – Στο επίκεντρο η νέα στρατηγική της Ευρώπης
Ουκρανία: Βομβαρδίσαμε εργοστάσιο κατασκευής drones στη ρωσική πόλη Τάγκαρονγκ
Hürriyet: Ο Μπιρόλ (IEA) προτείνει αγωγό Ιράκ-Τουρκίας για bypass του Ορμούζ – Στο τραπέζι νέα ενεργειακή «οδός» για Ευρώπη
Πακιστάν: Οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ιράν ενδέχεται να πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα
Μασούντ Πεζεσκιάν: Ποιος είναι ο Τραμπ που θα στερήσει από ένα έθνος τα δικαιώματά του;
Θρίλερ διαρκείας με τα Στενά του Ορμούζ – Παραμένουν υπό τον έλεγχο του Ιράν, δεν περνά κανένα πλοίο
Κουβέιτ: Παραβίαση διεθνούς δικαίου η επίθεση σε ειρηνευτές στον Λίβανο
Γκαλιμπάφ :Οι ΗΠΑ μπορεί να έχουν περισσότερα χρήματα αλλά κάνουν στρατηγικά λάθη – Θα απαντήσουμε με ισχύ
Βόρεια Κορέα: Επιστροφή στις βαλλιστικές εκτοξεύσεις
Νέο ρίσκο στις αγορές: Οι χούθι απειλούν με κλείσιμο των Στενών Μπαμπ αλ-Μαντέμπ – Στο στόχαστρο η Διώρυγα του Σουέζ