Menu
-0.31%
Τζίρος: 175.90 εκατ.

Την Τετάρτη η πολιτική κηδεία του Νίκου Καλογερόπουλου, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών

Media

MasterChef: Ποιος κερδίζει τη μόνιμη κάρτα ασυλίας;

Οι κριτές του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος
Comments

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Γιώργος Μελανδίνος και η Βασιλική Δροσάτου, ήταν οι υποψήφιοι MasterChef που δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό και αποχώρησαν, έπειτα από μαγειρικές δοκιμασίες.

Έτσι, 16 διαγωνιζόμενοι συνεχίζουν την πορεία τους για την κατάκτηση του τίτλου και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

1

Άλλη μια εβδομάδα ξεκινά και η δοκιμασία του Mystery Box απαιτεί από τους διαγωνιζόμενους να «πατήσουν γκάζι» για να καταφέρουν να κερδίσουν τα σημαντικά πλεονεκτήματα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας.

Η κάρτα μόνιμης ασυλίας είναι και πάλι διαθέσιμη για διεκδίκηση, μετά τη χρήση της από την Ελπίδα Μορφούλη για να εξαιρέσει από τη Δοκιμασία Αποχώρησης την Καλλιόπη Μπεζαντέ την προηγούμενη εβδομάδα και όλοι θέλουν να την κερδίσουν.

Η στρατηγική χρήση των πλεονεκτημάτων και οι επιλογές στο Tεστ Δημιουργικότητας του νικητή του Mystery Box, θα δημιουργήσουν ανάμεικτα συναισθήματα και θα βγάλουν στην επιφάνεια διαφωνίες ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.

Η δοκιμασία αποδεικνύεται η δυσκολότερη ως τώρα στον διαγωνισμό και το τελικό αποτέλεσμα, στα πιάτα αρκετών διαγωνιζομένων, προβληματίζει τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ποιος ή ποια θα καταφέρει να κερδίσει τη μόνιμη κάρτας ασυλίας, αλλά και τα πλεονεκτήματα στην Ομαδική Δοκιμασία και ποιοι θα οδηγηθούν σε Δοκιμασία Αποχώρησης;

Δείτε το trailer της Δευτέρας 14/3: 

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλες ταραχές φέρνει η αποκάλυψη του Σέργιου – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 14-17/3

Πέτρος Φιλιππίδης: Δανδουλάκη, Δροσάκη και Παπούλια θα καταθέσουν εναντίον του

Όζι και Σάρον Όσμπορν: Εγκαταλείπουν το Λος Άντζελες λόγω υψηλής φορολόγησης

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οδύσσεια»: Ξεπέρασε το «The Dark Knight Rises» – Η μεγαλύτερη επιτυχία του Κρίστοφερ Νόλαν
Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Βαγγέλη Μαρινάκη: Υπάρχει σχέση αλληλοσεβασμού, αλλά είναι στη λάθος ομάδα
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Δεν υπάρχει αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό – Ποτέ δεν είπα ότι θα είμαι στον Παναθηναϊκό για πάντα (video)
Διακοπές με yacht για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Αλεξάνδρα Νίκα
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: «Καμία στιγμή ευτυχίας δεδομένη»
Δούκισσα Νομικού: Διακοπές σε εξωτικό προορισμό με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη
Βαρύ πένθος για τον Λιονέλ Μέσι: Πέθανε ο πατέρας του, Χόρχε
Γιατί παραιτήθηκε ο Δημητριάδης από τον Σκάι, η ανατροπή με Κοσιώνη, η πρωτιά του mononews, ραγδαίες εξελίξεις στο Gazzetta, τι συμβαίνει στο ΑΠΕ, η συμμαχία στον ΑΝΤ1+ και τι θα γίνει με το deal Cosmote TV – Nova
ΣΚΑΪ: Πέντε μήνες CEO και… τίτλοι τέλους για τον Γρηγόρη Δημητριάδη – Το παρασκήνιο, τα ταξίδια και το «παράθυρο» της επόμενης ημέρας
Πέθανε ο William Orbit, μουσικός παραγωγός της Μαντόνα