ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το κρατικό Κέντρο Στρατηγικών Επικοινωνιών της Ουκρανίας δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να εξαπολύσει εισβολή στη χώρα η Λευκορωσία ακόμη και σήμερα, Παρασκευή, μετά τη συνάντηση που είχαν στη Μόσχα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Λευκορώσος ομόλογός του, Αλεξάντερ Λουκασένκο.
«Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά δεδομένα, ο λευκορωσικός στρατός μπορεί να ξεκινήσει την εισβολή στις 21.00 (ώρα Ελλάδας) της 11ης Μαρτίου» ανέφερε το Κέντρο αυτό, που υπάγεται στο υπουργείο Πολιτισμού και Πληροφοριών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ουκρανία: Συμφωνία Ζελένσκι – Μπάιντεν για υποστήριξη στην άμυνα και νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας
Μαριούπολη: Τουλάχιστον 1.582 νεκροί άμαχοι, λέει ο δήμος της πόλης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Goldman Sachs για Τράπεζα Πειραιώς: Στα €11 η νέα αποτίμηση με οδηγό την πιστωτική επέκταση
- Η Stoiximan εγκαινιάζει τα νέα της γραφεία στη Θεσσαλονίκη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
- Δώδεκα δράσεις στήριξης ατόμων με αναπηρία, ανακοινώθηκαν σε διυπουργική συνέντευξη Τύπου
- Λαϊκό Λαχείο: Κάθε Τετάρτη από 6 Μαΐου οι κληρώσεις του παιχνιδιού της Allwyn
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.