ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βρετανία ανακοίνωσε το πάγωμα περιουσιακών στοιχείων και ταξιδιωτικούς περιορισμούς που αφορούν τους 386 βουλευτές της ρωσικής Δούμας, που ψήφισαν υπέρ της ανεξαρτησίας των δύο αποσχισθεισών περιοχών στην ανατολική Ουκρανία.
“Η υπουργός Εξωτερικών Λιζ Τρας επέβαλε σήμερα κυρώσεις εις βάρος 386 βουλευτών της Δούμας, της κάτω βουλής του ρωσικού κοινοβουλίου, για τη στήριξή τους στις ουκρανικές αποσχισθείσες περιοχές του Λουχάνσκ και του Ντονέτσκ”, ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.
“Οι νέες κυρώσεις απαγορεύουν στα πρόσωπα αυτά να ταξιδεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, να έχουν πρόσβαση σε περιουσιακά στοιχεία που διαθέτουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και να έχουν επιχειρηματικές δραστηριότητες εδώ”, όπως αναφέρεται.
Διαβάστε επίσης
Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον εκφράζει φόβους ότι η Ρωσία θα αναπτύξει χημικά όπλα στην Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΒΑΞ: Αποκαλύφθηκε ο μετροπόντικας Αθηνά στον Ευαγγελισμό
- Mercedes: Υπό πίεση λόγω δασμών και ανταγωνισμού – Τι σχεδιάζει για να ενισχύσει την κερδοφορία
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Επείγουσα έρευνα σε εταιρεία σιδηροδρομικών υπηρεσιών
- Χατζηδάκης: Επιδιώκουμε να υπάρχουν ήρεμα νερά στις σχέσεις μας με την Τουρκία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.