ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Γάλλοι πολίτες που εξακολουθούν να βρίσκονται στην Ουκρανία θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη χώρα χωρίς καθυστέρηση, ανακοίνωσε σήμερα το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτηση στον ιστότοπό του.
Πρόσθεσε ότι η γαλλική πρεσβεία στην Ουκρανία, η οποία έχει μεταφερθεί τώρα στη δυτική πόλη Λβιβ, θα παραμείνει σε λειτουργία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: Η Ρωσία έχει αναπτύξει στην Ουκρανία το 100% των δυνάμεων που βρίσκονταν στα σύνορα
Βέλγιο: Προς επαναξιολόγηση το σχέδιο για κατάργηση της πυρηνικής ενέργειας το 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΒΑΞ: Τα επόμενα ορόσημα στη Γραμμή 4 του Μετρό – Μπλοκαρισμένος παραμένει ο σταθμός «Ευαγγελισμός»
- Στα χέρια ΤΕΡΝΑ – ΜΕΤΚΑ η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου – Σύμβαση 300 εκατ. ευρώ
- H super Eurobank και το θολό story της Alpha, το ράλι της ΕΥΔΑΠ, o Paulson και ο Εξάρχου, τo shopping της Αγγελικούση, το placement του Σίψα, o Greg και οι 15 βουλευτές, o Μαργώνης της Παπαστράτος στο My Story και ποιος επιχειρηματίας «αποθεώνει» Τσίπρα!!
- Διονύσης Θεοδωράτος: Απαιτείται συλλογική προσπάθεια και τρεις προϋποθέσεις για την ηλεκτροδότηση των ακτοπλοϊκών πλοίων στα λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.