ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση εκκένωσης Ελλήνων πολιτών και μέρους του προσωπικού του προξενείου Μαριούπολης από την Ουκρανία (Νόστος 3).
Γίνεται προσπάθεια απομάκρυνσης Ελλήνων ομογενών, δημοσιογράφων και προσωπικού του Προξενείου από τη Μαριούπολη, η οποία ξεκίνησε χθες.
Πριν από λίγο το κομβόι ξεκίνησε από τη Ζαπορίζια, στην οποία έφτασε χθες μετά από μια εφιαλτική διαδρομή.
Το κομβόι, στο οποίο συμμετέχουν περίπου 30 οχήματα, θα μετακινηθεί προς το Κιροβοχράντ (Kirovohrad) και εν συνεχεία προς τη Μολδαβία, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.
Διαβάστε επίσης:
Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ρώσοι και Λευκορώσοι αθλητές θα αγωνιστούν με ουδέτερη σημαία
Anonymous: H Ρωσία σχεδιάζει τη δολοφονία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ουκρανία: Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ξεκινά έρευνα για εγκλήματα πολέμου της Ρωσίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τηλεπικοινωνίες: Μάχη στο FTTH, η κόντρα των…τιτάνων και τα δεδομένα στην αγορά
- Τι αλλάζει στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς: Η ψηφιακή εποχή της αναγκαστικής εκτέλεσης φέρνει ταχύτητα αλλά και προβληματισμούς
- Aegean Airlines: Γιατί οι αναλυτές βλέπουν υψηλά περιθώρια ανόδου
- METLEN: Μετά τον ΒΟΑΚ, το βλέμμα της ΜΕΤΚΑ στρέφεται στο Χρηματιστήριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.