ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πολωνία θα στηρίξει τη διαδικασία ένταξης της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ανακοίνωσε απόψε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, αφού ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανέφερε νωρίτερα ότι υπέγραψε το επίσημο αίτημα ένταξης της χώρας του στο μπλοκ.
«Η Πολωνία θα στηρίξει την Ουκρανία στην ενταξιακή διαδικασία στην ΕΕ», έγραψε ο Ζμπίγκνιου Ράου σε ανάρτησή του στο Twitter.
Διαβάστε επίσης:
Λευκός Οίκος: Ο κίνδυνος στην αμερικανική οικονομία θα εξαρτηθεί από τη διάρκεια του πολέμου
Βρετανία: Η κυβέρνηση αρνείται να ανοίξει τις πύλες της για όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες
Η Νορβηγία αλλάζει πολιτική 70 ετών και στέλνει όπλα στην Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Ο Πούτιν τήρησε τον λόγο του για την εκεχειρία μιας εβδομάδας με την Ουκρανία
- H Coca Cola των 18 δις. κεφαλαιοποίηση και το ιστορικό υψηλό, η τιμή στόχος των 50 ευρώ
- Βίκυ Καγιά-Ηλίας Κρασσάς: Στο Κολωνάκι με casual chic εμφάνιση
- Ανδρουλάκης: Χρέος του κράτους η ασφάλεια στις εργασιακές συνθήκες και τα εργασιακά δικαιώματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.