ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμό στην Πυροσβεστική προκάλεσε πυρκαγιά σε αποθήκη με εντομοκτόνα και λιπάσματα που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11 σήμερα στην οδό Αμυγδαλιάς στο Καπανδρίτι. Η φωτιά δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις, ωστόσο, λόγω των τοξικών υλικών που καίγονταν υπήρξε άμεσα μεγάλη κινητοποίηση, ενώ μετέβη στο σημείο και ειδικό όχημα περισυλλογής και διαχωρισμού χημικών και τοξικών υλικών της 1ης ΕΜΑΚ, που έκανε μετρήσεις για την επικινδυνότητα του τοξικού καπνού.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, όπως διαπιστώθηκε από τις μετρήσεις, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ενώ πριν από λίγα λεπτά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά.
Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, μηχάνημα έργου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εθελοντές.
Διαβάστε επίσης
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Απανθρακώθηκαν μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά της στο σπίτι τους
Frigoglass: Στα 42 εκατ. ευρώ η αποζημίωση για την πυρκαγιά στη Ρουμανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αγρότες: Σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια (Βίντεο)
- Στροφή επενδυτικών κεφαλαίων στην αμυντική βιομηχανία: Το στοίχημα της επόμενης ημέρας και οι παγίδες
- Τσιάρας για αγρότες: Το 74% των αιτημάτων των αγροτών έχουν ικανοποιηθεί – Οι λύσεις δεν περνούν μέσα από τα μπλόκα
- Θεοδωρικάκος: Εθνική στρατηγική για τους ημιαγωγούς – Χρηματοδότηση €3,63 εκ. για το πρώτο Κέντρο Ικανοτήτων