ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γυναίκα και τα δύο ανήλικα παιδιά της έχασαν τη ζωή τους ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία, σε μονοκατοικία στη Νέα Μαγνησία, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 2.25 τα ξημερώματα, σπεύδοντας στο σημείο με 12 πυροσβέστες και τέσσερα υδροφόρα οχήματα.
Όταν οι δυνάμεις πυρόσβεσης κατάφεραν να μπουν στο φλεγόμενο σπίτι εντόπισαν απανθρακωμένους μία γυναίκα και δύο ανήλικα παιδιά. Από την ταυτοποίηση που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για την 31 ετών μητέρα και τα δύο παιδιά της, ένα αγοράκι 11 ετών κι ένα κοριτσάκι 7 ετών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας απουσίαζε εκείνη την ώρα από το σπίτι.
Τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά ερευνώνται.
Θεσσαλονίκη: Ισόβια για τον 40χρονο συζυγοκτόνο στην Ορμύλια Χαλκιδικής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Λίφτινγκ» στην επιστροφή ενοικίου για χιλιάδες ενοικιαστές – Σε ποιες περιπτώσεις θα δοθεί η ενίσχυση μετά από ηλεκτρονικό έλεγχο της ΑΑΔΕ
- Καιρός: Πολύ υψηλές θερμοκρασίες – Καμπανάκι για φωτιές
- EFA Ventures: Εκρηκτική άνοδος 168% στα καθαρά κέρδη το 2024 – Οι στόχοι και οι επενδύσεις
- Έλεγχοι για τα… τραπεζάκια – Το «MyStreet» βάζει τάξη σε πεζοδρόμια και πλατείες
