array(0) {
}
        
    
Menu
-2.43%
Τζίρος: 272.84 εκατ.

Η απειλή του στασιμοπληθωρισμού – Ποιους κινδύνους φέρνει ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή για την ελληνική οικονομία

Media

Το Πρωινό: Στην πρώτη θέση για άλλη μια εβδομάδα

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας
Comments

Στην πρώτη θέση στη ζώνη προβολής του ήταν το «Πρωινό» και την εβδομάδα 14-18 Φεβρουαρίου, συνεχίζοντας δυνατά την ανοδική του πορεία.

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα κατέγραψε μέσο όρο 15,4%, στο δυναμικό κοινό 18-54, και ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών για την ψυχαγωγία και την ενημέρωσή τους.

1

Το πιο πιστό κοινό του «Πρωινού» ήταν οι γυναίκες, όπου σε επιμέρους ηλικιακή ομάδα σημείωσε 20,7%, ενώ και οι άνδρες ήταν στην παρέα της εκπομπής με ποσοστό που έφτασε το 16,8%.

Η υψηλότερη τηλεθέαση ημέρας, για το συγκεκριμένο διάστημα, ήταν την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, καταγράφοντας μερίδιο 19,1%, στο δυναμικό κοινό 18-54.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτιά για το Πρωινό του ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mega Stories: Υποκλοπές – Η καταδίκη των 4 και οι αόρατοι εντολείς
Το ποδοσφαιρικό Netflix της Premier League είναι γεγονός και ίσως αλλάξει για πάντα τα τηλεοπτικά δικαιώματα!
Μπαίνουν Netflix δύο σειρές του ΑΝΤ1
Ο Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΣΚΑΪ – Επιβεβαίωση mononews
Γιατί «φαγώθηκε» η Ιζαμπέλα Σασλόγλου από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη – Οι έντονες διαφωνίες με τον Παναγιωτόπουλο και ο Θέμης Μάλλης
Ο Αλαφούζος, ο Ζούλας και ο Δημητριάδης, οι αρρυθμίες στον Alpha, γιατί δεν παίρνουν λεφτά ΣΚΑΪ και Open, τι συνέβη με Τανιμανίδη και «Δράκους» και τα «απόνερα» του Κουφοντίνα
O Γρηγόρης Δημητριάδης νέος Διευθύνων Σύμβουλος στο ΣΚΑΪ;
Στον ΣΚΑΪ ο Σάκης Τανιμανίδης και το Dragons’ Den
OPEN: Ο Θέμης Μάλλης αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Προγράμματος του σταθμού
Premier League+: Η αγγλική λίγκα δοκιμάζει το δικό της streaming και μετρά τα δισεκατομμύρια