ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ναυπηγείο της Brødrene Aa της Νορβηγίας ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της ναυπήγησης του πρώτου, από τα τρία επιβατηγά ταχύπλοα πλοία της κατηγορίας AERO Catamaran, που έχει παραγγείλει η Attica Group. Τα τρία επιβατηγά ταχύπλοα θα δρομολογηθούν σταδιακά στις γραμμές του Αργοσαρωνικού και θα αντικαταστήσουν τα υδροπτέρυγα.
Επισημαίνεται ότι, για την κατασκευή των τριών ταχύπλοων πλοίων, έχει υπογραφεί δανειακή σύμβαση με την Άλφα Τράπεζα και τον οργανισμό εξαγωγικών πιστώσεων της Νορβηγίας Eksportkreditt Norge AS με την εγγύηση της Norwegian Export Credit Guarantee Agency, για την χρηματοδότηση του ποσού των 14,7 εκατ.ευρώ.
Διαβάστε επίσης
Πουλήθηκε το κρουαζιερόπλοιο Salamis Filoxenia έναντι 4,1 εκατ. δολάρια
Βενιάμης: Παραμένουμε πιστοί στον στόχο ανάκαμψης της ελληνικής σημαίας-Κατέχουμε το 58% της ευρωπαϊκής ναυτιλίας
Πρόεδρος και επισήμως της ΕΕΕ η Μελίνα Τραυλού και αντιπρόεδροι οι Χανδρής και Λαιμός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Τράπεζα: MoU με την Allianz για το 30% στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη και αποκλειστική συμφωνία bancassurance
- Τηλεθέαση: Ο νέος τρόπος μέτρησης μπορεί να αλλάξει δισεκατομμύρια σε NFL, Ολυμπιακούς Αγώνες και τηλεοπτικά δικαιώματα
- Ζλάτκο Ζάχοβιτς: Από τα 5 δισ. δραχμές του Κόκκαλη και τις εκρήξεις στον Ολυμπιακό, στην επιστροφή μέσω UEFA από τον Τσέφεριν
- Ελληνικό: Αυτό είναι το συγκρότημα που επιλέγουν οι Έλληνες για κύρια κατοικία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.