ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Intrakat γνωστοποιεί ότι την 07.02.2022 η εταιρεία Strongview Holdings Limited, νομικό πρόσωπο συνδεόμενο και ελεγχόμενο από τον κ. Δημήτρη Θεοδωρίδη, Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, προέβη σε σύσταση ενεχύρου επί 3.300.000 μετοχών της εταιρείας υπέρ της Optima Bank.
Το ενέχυρο δεν εκτείνεται στα δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται στις μετοχές που έχουν ενεχυριασθεί.
H τιμή κλεισίματος της μετοχής την 04.02.2022 ανήλθε σε 2,19 ευρώ.
Επίσης, την 04.02.2022 ο κ. Πέτρος Σουρέτης, Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, προέβη σε σύσταση ενεχύρου επί 2.300.000 μετοχών της εταιρείας υπέρ της Optima Bank.
Το ενέχυρο δεν εκτείνεται στα δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται στις μετοχές που έχουν ενεχυριασθεί. H τιμή κλεισίματος της μετοχής την 03.02.2022 ανήλθε σε 2,20 ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παύλος Μαρινάκης: Στο 100% η κρατική ενίσχυση για τις ζημιές στις κατοικίες στην Κρήτη
- Παπαθανάσης: Ξεκινά το Achaia Pass 2026-2027 με προϋπολογισμό 680 χιλ. ευρώ
- Χρηματιστήριο: Τούρμπο οι τράπεζες, πέρασε την τιμή στόχο της Πειραιώς Sec. η Optima, έπιασε και τα 50,30 η Metlen στο Λονδίνο
- Morgan Stanley για ευρωπαϊκές τράπεζες: Από τη διόρθωση στην ευκαιρία – Η Alpha Bank στις κορυφαίες επιλογές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.