ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε τέσσερις νέες συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές την Κυριακή, αναφορικά με τη δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Παράλληλα αναζητούνται άλλα έξι άτομα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, εκδόθηκαν σήμερα δέκα (10) Εντάλματα σύλληψης.
Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις (4) εκ των εμπλεκομένων. Οι έρευνες συνεχίζονται.
Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σιτηρά: Ο πόλεμος στο Ιράν εκτοξεύει τις τιμές – Κίνδυνος για τις νέες καλλιέργειες
- CrediaBank: Προχωρά σε διάθεση νέων κοινών, ονομαστικών μετοχών – Το μήνυμα Βρεττού
- «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Food to Go»: Ντεμπούτο για το νέο project στη θέση της Σπιτικής Κουζίνας
- Στην Αδριατική τα νεότευκτα και στο Αιγαίο τα μεταχειρισμένα πλοία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.