ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπαράζ ερευνών έχει ξεκινήσει μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του oπαδού του Άρη του 19χρονου Άλκη Καμπάνου, με τις έρευνες των αστυνομικών δυνάμεων να στρέφονται πλέον και στην Αθήνα (04.02.2022) και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια.
Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα των αρχών έφερε στο φως ακόμα κάποια “πολεμοφόδια” από αρκετές περιοχές της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Ίλιον.
Η επιχείρηση της αστυνομίας είχε ως αποτέλεσμα να ανακαλυφθούν στυλιάρια και κοντάρια, τα οποία και μάζεψαν.
Oι αστυνομικοί τοποθέτησαν τα ευρήματα σε μεγάλες μαύρες σακούλες και βρίσκονται πλέον στην κατοχή τους για περαιτέρω αξιολόγηση και άλλων αποδεικτικών στοιχείων.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΤΑΡ οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει αρκετά από τα πρόσωπα που ενέχονται στη δολοφονική επίθεση στον 19 χρόνο Άλκη και μάλιστα υπάρχουν και ενεργά εντάλματα σύλληψης μερικών από αυτών.
Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Ακόμα ένα μαχαίρι εντοπίστηκε στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης – Μεγάλη επιχείρηση σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ και του ΑΡΗ
Δολοφονία 19χρονου: Κοντά σε νέες συλλήψεις η ΕΛ.ΑΣ. – Γιατί ευνοείται από τον διαχωρισμό της δικογραφίας ο 23χρονος
Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε συνδέσμους οπαδών στην Αττική
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ: Οι αντίπαλοι, οι ημερομηνίες, τα εκατομμύρια της UEFA και το εφικτό… 5/5
- Συνδρομητική τηλεόραση: Ποιος κρατά τα ηνία της ελληνικής αγοράς και ο ανταγωνισμός Netflix-Apple-Amazon
- Blanding: Η τάση που έκανε τον κόσμο μας άχρωμο και η οικονομία του γκρι
- Έσπασε το φράγμα των 0,5 δισ. ο τζίρος της Sani/Ikos
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.