ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Kίνα: Επιβεβαίωσε το πρώτο χτύπημα σε δικό της τάνκερ στο Ορμούζ – Βαθιά ανησυχία για τον συνεχιζόμενο πόλεμο
Τον μήνα Νοέμβριο του 2021 ο αριθμός των πλοίων που ταξίδευαν με ελληνική σημαία ήταν 1.834 και η συνολική τους χωρητικότητας ήταν 39.297.191 κόροι.
Στο αντίστοιχο διάστημα του 2020 στην ελληνική σημαία υπήρχαν 1.829 πλοία και η χωρητικότητα τους ήταν 40.423.092 κόρους.
Με άλλα λόγια μπορεί να προστέθηκαν στον ελληνικό στόλο 5 πλοία, αλλά μειώθηκε η χωρητικότητα κατά 1.125.901 κόρους.
Αυτό έγινε, δεδομένου ότι τα φορτηγά πλοία στο ανασκοπούμενο χρονικό διάστημα μειώθηκαν κατά 13 πλοία και τα δεξαμενόπλοια κατά 17.
Αύξηση παρουσίασαν τα επιβατηγά πλοία κατά 26 και τα διάφορα πλοία, κατά 9 πλοιάρια.
Τον Νοέμβριο του 2021 υπήρχαν στον ελληνικό στόλο 391 φορτηγά πλοία, 449 δεξαμενόπλοια, 728 επιβατηγά και 266 διάφορα πλοία.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η τρυφερή ανάρτηση της Μελίνας Τραυλού για την μητέρα της
- Ισπανία-χανταϊός: «Περισσότεροι από 90 άνθρωποι» θα έχουν απομακρυνθεί από το Hondius μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ χρειάζονται άλλες «δύο εβδομάδες» για να εξοντώσουν όλους τους ιρανικούς στόχους
- Μάξιμος Χαρακόπουλος σε πανελλήνια συνάντηση βορειοηπειρωτικών συλλόγων: Μην ξεπουλάτε τις περιουσίες σας στην Βόρειο Ήπειρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.