Η “Paris Fashion Week” ολοκληρώθηκε χτες με την Υψηλή Ραπτική, ενώ είχε προηγηθεί η αντρική κολεξιόν 2022 – 2023.
Πιθανότατα όσοι επιλέγουν μια DS για την αισθητική της να έχουν μια δυνατή έλξη προς τη μόδα. Οι τρόποι λειτουργίας και η παρόρμηση για νέους κανόνες, η πρόκληση στην έκπληξη, ο πειραματισμός και οι νέες επινοήσεις, καθώς και η προμήθεια νέων υλικών για την εισαγωγή τους στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, προκύπτουν από τον κόσμο της μόδας, της υψηλής ραπτικής και του σχεδιασμού.
Η έρευνα που οδήγησε στην εμφάνιση της χαρακτηριστικής ραφής “μαργαριταριού”, καθώς και στην κατασκευή των ανάγλυφων ένθετων “Clous de Paris” ή στην ένθεση του ανθρακονήματος στο σχέδιο και στην εξέλιξη καινοτόμων υλικών για την επένδυση επιφανειών, όπως το δέρμα σε στυλ μπρασελέ από την υψηλή ωρολογοποιία ή στα κρυστάλλινα ένθετα στο “cockpit”, ήταν αποτέλεσμα της αναζήτησης από τον κόσμο της μόδας.

Η Beatrice Foucher, Διευθύνουσα Σύμβουλος της DS Automobiles τόνισε σχετικά: «Η φιλοδοξία της DS Automobiles είναι να ενσωματώσει τη γαλλική πολυτέλεια στην αυτοκινητοβιομηχανία. Από την πρώτη κιόλας εμφάνιση της μάρκας, οι ομάδες μας εργάστηκαν πάνω στο “project” να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις με νέα υλικά, που να κάνουν τη διαφορά σε σχέση με ότι υπάρχει σήμερα στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η συνεργασία μας με την “Fédération de la Haute Couture et de la Mode” γύρω από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, ανοίγει νέους ορίζοντες και μας δίνει μια νέα ευκαιρία να μοιραστούμε την εμπειρία μας με τους μεγαλύτερους γαλλικούς οίκους μόδας, όπως κάνουμε από την αρχή της διαδικασίας σχεδιασμού των προϊόντων μας».

Από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της, η DS Automobiles έχει θέσει την ηλεκτροκίνηση στο επίκεντρο της στρατηγικής της με μία 100% εξηλεκτρισμένη γκάμα, που είναι σε όλες τις αγορές από το 2019. Με το 100% ηλεκτρικό DS 3 CROSSBACK E-TENSE, το plug-in υβριδικό DS 4 E-TENSE, αλλά και τα DS 7 CROSSBACK E-TENSE και DS 9 E-TENSE με 225 έως 360 ίππους, κάθε DS προσφέρεται με εξηλεκτρισμένο κινητήρα.
Το 2020 και κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, η DS Automobiles ήταν η κορυφαία μάρκα σε προσφορά ποικιλίας εκδόσεων σε ότι έχει να κάνει με την επιλογή καυσίμου στην Ευρώπη, με το χαμηλότερο μέσο όρο εκπομπών CO2 (100,2 g/km στον κύκλο WLTP για το 2021), με την εξηλεκτρισμένη γκάμα της (34% των ταξινομήσεων παγκοσμίως ). Στο άμεσο μέλλον και συγκεκριμένα από το 2024, κάθε νέο μοντέλο της μάρκας θα είναι 100% ηλεκτρικό.
Διαβάστε επίσης:
Ένα φωτοβολταϊκό πάρκο ίσο με 350 γήπεδα ποδοσφαίρου!
Βρετανία: Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 1956 η παραγωγή αυτοκινήτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Hellenic Train: Αμαξοστοιχία Λάρισα–Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση με ζώο
- Λίβανος: Ξεπέρασαν τους 2.000 οι νεκροί από τις ισραηλινές επιθέσεις
- Διαπραγματεύσεις ΗΠΑ και Ιράν: «Αγκάθι» ο έλεγχος των Στενών του Ορμούζ
- Συνομιλία Μακρόν-Πεζεσκιάν: Το Ιράν πρέπει να αποκαταστήσει την ελευθερία της ναυσιπλοΐας και την ασφάλεια στα Στενά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.