ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τριακόσιοι ενενήντα τρεις ασθενείς έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας επιπλοκών της Covid-19 το τελευταίο 24ωρο στη Γαλλία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα. Πρόκειται για τον χειρότερο απολογισμό 24ώρου από τον περασμένο Απρίλιο. Από την αρχή της πανδημίας η Γαλλία αριθμεί συνολικά 101.723 θύματα.
Τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα ήταν 108.481, ενώ σε μονάδες εντατικής θεραπείας νοσηλεύονται 3.776 ασθενείς, 16 περισσότεροι από χθες.
Διαβάστε επίσης
Γαλλία: Νέο ρεκόρ κρουσμάτων, ξεπέρασαν τις 460.000 το τελευταίο 24ωρο
Γαλλία: Το Συνταγματικό Συμβούλιο ενέκρινε υπό όρους το κυβερνητικό σχέδιο για το πάσο εμβολιασμού
Γαλλία: Πάνω από 436.000 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Porsche 550 J: Έτσι μαθαίνεις στην επόμενη γενιά να αγαπά ένα αυτοκίνητο του 1953
- Στρατιωτική κινητοποίηση: Η «ξεχασμένη» παράμετρος της ευρωπαϊκής άμυνας
- Η γκρίζα ζώνη της παραϊατρικής: 3 στους 10 ψάχνουν εναλλακτικές θεραπείες – Από τον κβαντικό βιοσυντονισμό στην πλύση εντέρου
- Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι στο ίδιο τραπέζι για το μεγάλο σχέδιο της EuroLeague
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.