ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στο δίκτυο, μια μηχανή τρένου συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία 54, πλησίον της Λειβαδιάς με αποτέλεσμα να υπάρξουν μικροτραυματισμοί.
Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση η αμαξοστοιχία 54 θα ρυμουλκηθεί στον πλησιέστερο σταθμό για να παραχθούν οι πρώτες βοήθειες στους επιβάτες.
Διαβάστε επίσης:
Πώς κινούνται τα Μέσα Μεταφοράς λόγω της «Ελπίς»
Κακοκαιρία Ελπίς: Ξεκίνησε ο απεγκλωβισμός στην Αττική Οδό – Γενική αργία σε έξι περιοχές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αττική: Δύο συλλήψεις οδηγών και 642 τροχαίες παραβάσεις μέσα σε μία ημέρα
- Τρίκαλα: Προσωρινή διακοπή στο εργοστάσιο της «Βιολάντα» στην Αγία Κυριακή, με απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας
- Τράπεζες: Τι να περιμένουμε για τις μετοχές, τι λένε τώρα οι αναλυτές
- Μπαράζ ελέγχων της ΑΑΔΕ σε Πάτρα, Ξάνθη και Ρέθυμνο – Οι εφοριακοί θα κάνουν εφόδους σε αποκριάτικα πάρτι ακόμα και… μασκαρεμένοι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.