• Πολιτική

    Προς «καρατόμηση» η ηγεσία ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστικής;

    • NewsRoom


    Nέες εξελίξεις αναμένονται ακόμη και εντός της ημέρας, στον απόηχο της τραγωδίας με τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανή η αποπομπή της ηγεσίας της ΕΛ. ΑΣ. αλλά και της Πυροσβεστικής.

    Πηγές προσκείμενες στην κυβέρνηση αναφέρουν ότι στο Μαξίμου οι συσκέψεις είναι αλλεπάλληλες και διαρκείς, με στόχο να ληφθούν τελικές αποφάσεις για τις οριστικές ενέργειες της κυβέρνησης.

    Οι εξελίξεις αυτές έρχονται έπειτα και από την πίεση της λαϊκής κατακραυγής που ξέσπασε για τους 90 νεκρούς από τη φωτιά στο Μάτι.

    Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ενδεχομένως ακόμη και σήμερα ή προσεχώς, θα ληφθούν αποφάσεις για αντικατάσταση των αρχηγών των δύο σωμάτων με τους υπαρχηγούς τους σε μια κίνηση περισσότερο πολιτικού χαρακτήρα καθώς ο επιχειρησιακός σχεδιασμός δεν φαίνεται να αλλάζει.

    Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή είχε παραιτηθεί από τη θέση του ο τέως – πλέον – υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας, 11 ημέρες μετά την τραγωδία της 23ης Ιουλίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κι όμως… Είχαν κάνει πρόσφατα άσκηση πυρόσβεσης κοντά στο σημείο έναρξης της φονικής πυρκαγιάς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεωργιάδης: «Ρουσφέτι» της κυβέρνησης η μεταγωγή Κουφωντίνα, για «ακροδεξιά συνωμοσία» μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Πολάκης τα βάζει ξανά με τους δημοσιογράφους: «Ρετάλια της δημοσιογραφίας, παίζετε με το θολώνω και το μαυρίζω»



    ΣΧΟΛΙΑ