• LIFE&STYLE

    Γ. Κούστας – Δ. Μέρμηγκα: Γάμος στην Ιταλία (εκεί που άνθησε και δυνάμωσε ο έρωτάς τους)

    Γιάννης Κούστας Δήμητρα Μέρμηγκα

    Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η αρραβωνιαστικά του, Δήμητρα Μέρμηγκα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την εκδήλωση των 100 χρόνων της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (Photo: Papadakis Press)


    Είθισται όλα τα μεγάλα love stories να έχουν την ευτυχέστερη δυνατή κατάληξη. Πόσο μάλλον όταν αυτά κυριαρχούνται από πάθος, δύναμη, χρήμα και πρωταγωνιστής τους είναι ο Δρ. Γιάννης Κούστας της Danaos Corporation, ένας εκ των μεγαλύτερων και ισχυρότερων εφοπλιστών στον κόσμο. Η περίπτωση λοιπόν του εφοπλιστή με την αρραβωνιαστικιά του Δήμητρα Μέρμηγκα, δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Έχοντας κλείσει έναν χρόνο και κάτι αρραβωνιασμένοι, ο εφοπλιστής και η νεαρή αγαπημένη του, αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Έτσι, ο κ. Κούστας και η κα Μέρμηγκα, πριν από λίγες μέρες επέλεξαν να στείλουν το «save the date» στους αγαπημένους τους ανθρώπους και να τους γνωστοποιήσουν ότι ο «γάμος της χρονιάς» πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 στη γειτονική Ιταλία και συγκεκριμένα στο Δουκάτο του Σορέντο που βρίσκεται στον ιταλικό νότο – από τα πλέον ειδυλλιακά μέρη του πλανήτη, που έχουν «φιλοξενήσει» μεγάλους έρωτες στο παρελθόν.

    Και πώς θα μπορούσε ο γάμος τους να μη τελεστεί στην Ιταλία, από τη στιγμή που αποτελεί τη χώρα όπου και άνθησε και δυνάμωσε ο έρωτάς τους, όπως άλλωστε έχει γράψει τότε το mononews.gr.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι, στη γαμήλια τελετή και τη δεξίωση που θα ακολουθήσει θα παρευρεθούν περίπου 250 άτομα, εκ των οποίων πλήθος εφοπλιστικών οικογενειών από Ελλάδα, Κίνα, Σανγκάη, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ, επιχειρηματίες και μέλη του jet set, ενώ με την παρουσία τους θα τιμήσουν το ευτυχές γεγονός και γαλαζοαίματοι.

    Πρόκειται για ένα γάμο που θα διέπεται από κάθε μεγαλοπρέπεια και αίγλη, δεδομένου ότι παντρεύεται ένας από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της ναυτιλίας διεθνώς. Έτσι, οι εορτασμοί θα διαρκέσουν τρεις ολόκληρες ημέρες, με το ερωτευμένο ζευγάρι να υπόσχεται ότι θα χαρίσει στους καλεσμένους του μια ονειρική απόδραση στη χώρα του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, που θα τους μείνει αξέχαστη από κάθε άποψη.

    Γιάννης Κούστας Δήμητρα Μέρμηγκα
    Γιάννης Κούστας, Δήμητρα Μέρμηγκα

    Είναι γεγονός ότι οι προετοιμασίες του γάμου έχουν αρχίσει από τώρα, με τη μέλλουσα νύφη να έχει αναλάβει την αποκλειστική επίβλεψη όλων των λεπτομερειών για τη μεγαλύτερη μέρα της ζωής της. Την ημέρα εκείνη που θα γίνει και επίσημα σύζυγος Κούστα και θα λάμψει τρισευτυχισμένη στο πλευρό του άντρα της ζωής της.

    Και μπορεί ακόμη να μην έχει γίνει γνωστό το ακριβές σημείο που θα λάβει χώρα η παραμυθένια γαμήλια δεξίωση, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι θα έχει επιλεγεί κατόπιν ενδελεχούς έρευνας, με σκοπό να αποτελέσει το ιδανικό σκηνικό που θα χρωματίσει την πιο σημαντική ημέρα του ζευγαριού.

    γιαννης κουστας δημητρα μερμηγκα
    Γιάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα. Φωτό από τον αρραβώνα τους το 2017

    Ενάμιση χρόνο αρραβωνιασμένοι

    Όπως είχε γράψει το mononews.gr, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου του 2016 ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα αρραβωνιάστηκαν και ξεκίνησαν επισήμως την κοινή τους ζωή, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Σε μια λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ναό της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το club-restaurant Island, που ανήκει στον όμιλο του επιχειρηματία κ. Χρύσανθου Πανά – και συγκεκριμένα στον χώρο Island Residence – συγκεντρώθηκαν τότε 500 καλεσμένοι για να γιορτάσουν μαζί με το ερωτευμένο ζευγάρι τη στιγμή που αποφάσισαν να κάνουν το πρώτο ουσιαστικό βήμα για να ενώσουν τις ζωές τους.

    Η Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 θα είναι μια ημερομηνία που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη μνήμη του ερωτευμένου ζεύγους αλλά και των υψηλών καλεσμένων του. Η μεγαλοπρέπεια και η πολυτέλεια της γιορτής ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης σε όλες τις παρέες που είχαν σχηματιστεί εκείνο το βράδυ στα τραπέζια του Residence, καθώς κοσμικά καλέσματα σαν κι αυτό σπανίζουν στις μέρες μας από τη στιγμή που η κρίση που βιώνει η χώρα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια να διοργανώνονται τέτοιου βεληνεκούς εκδηλώσεις.

    island
    Άποψη του χώρου του Island Residence που φιλοξένησε το πάρτι αρραβώνων του εφοπλιστή και της συντρόφου του

    Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής ναυτιλίας και του επιχειρηματικού κόσμου πέρασαν τις πύλες του Island και έδωσαν το παρόν στους αρραβώνες. Τη νύχτα εκείνη, ανοιχτά του Island, βρέθηκαν μερικές από τις πιο εντυπωσιακές θαλαμηγούς που έχουν πλεύσει σε ελληνικά νερά και οι οποίες είχαν όλα τα φώτα ανοιχτά για να συνθέσουν μια εικόνα που όμοιά της κανείς μπορεί να συναντήσει μόνο σε θέρετρα που συχνάζουν οι über rich εκπρόσωποι του διεθνούς jet set, όπως το Πριγκιπάτο του Μονακό, το Portofino και το Saint-Tropez (και οι τρεις αγαπημένοι προορισμοί της όμορφης Δήμητρας και του κ. Κούστα).

    Η ρομαντική ανάρτηση στο προφίλ της Δήμητρας Μέρμηγκα στο Instagram, από την πιο σημαντική βραδιά της ζωής της

    Ήταν μια εκδήλωση που η λαμπρότητά της δεν είχε προηγούμενο καθώς για τη διακόσμηση επιστρατεύτηκε μέχρι και ο διάσημος στους jet set κύκλους Γάλλος σχεδιαστής Philippe Starck, ο οποίος έβαλε τα δυνατά του προκειμένου να δώσει στο όνειρο του ζευγαριού σάρκα και οστά. Ορτανσίες, ορχιδέες αλλά και σπάνια μαύρα τριαντάφυλλα ήταν οι ανθοσυνθέσεις, ενώ οι καθρέφτες που είχαν τοποθετηθεί σε όλο τον χώρο της δεξίωσης συμπλήρωναν το παραμυθένιο σκηνικό, που κινήθηκε στους τόνους του λευκού και του εκρού, δύο άκρως αριστοκρατικά χρώματα.

    Εξίσου παραμυθένιο ήταν και το μενού που είχαν γευτεί οι υψηλοί προσκεκλημένοι, καθώς ήταν αποκλειστική ευθύνη της όμορφης Δήμητρας, η οποία, ούσα περήφανη στο πλευρό ενός πραγματικού κοσμοπολίτη, πλέον γνωρίζει και μπορεί να ξεχωρίσει με ακρίβεια κάθε ιδιαίτερη γεύση. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στις 23 Ιουνίου του 2018, όπου το μενού της γαμήλιας δεξίωσης αναμένεται να είναι τουλάχιστον συγκλονιστικό.

    Δήμητρα Μέρμηγκα

    Ποια είναι η Δήμητρα Μέρμηγκα

    Η νεαρή Δήμητρα, έχει ζήσει ως σήμερα μια καλή ζωή, όπως άλλωστε είναι φυσικό, δεδομένης της οικονομικής της επιφάνειας. Αποφοίτησε από τα «Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα», ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία της χώρας μας ενώ πήρε πτυχίο bachelor από το αμερικάνικο κολέγιο «Deree» στο πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο της Ιστορίας της Τέχνης. Πτυχίο που την έχει βοηθήσει να εκτιμήσει πολύ περισσότερο και να δει με άλλο μάτι τη μεγάλη συλλογή έργων τέχνης που διαθέτει ο 61χρονος εφοπλιστής και μέλλοντας σύζυγός της.

    Είναι το μόνο παιδί της οικογένειάς της που δεν σπούδασε ναυτιλιακά, όπως έκαναν οι δυο αδερφές της. Έχει φυσικά λάβει πολύ καλή ανατροφή, πράγμα που της χάρισε και μια ωριμότητα που σπάνια συναντάς σε ανθρώπους τόσο νέους.

    δημητρα μερμηγκα
    Η όμορφη Δήμητρα ποζάρει στους Παξούς

    Η όμορφη μελαχρινή κοπέλα, πριν τη σχέση της με τον κ. Κούστα, είχε άλλες δύο σχέσεις, μία με γνωστό δήμαρχο του Αθηναϊκού Νότου και άλλη μια με γνωστό επιχειρηματία, έμπορο αυτοκινήτων. Καμία όμως από αυτές δεν απέκτησε τον σοβαρό χαρακτήρα της τωρινής της σχέσης με τον εφοπλιστή, με τον οποίο συγκατοικεί σε πολυτελή μεζονέτα στο προάστιο της Γλυφάδας.

    Οι βάσεις αυτής της σχέσης -όπως αποδείχτηκε- είναι πολύ ισχυρές και φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα από ό,τι έχει ζήσει στο παρελθόν.

    δήμητρα μέρμηγκα
    Η Δήμητρα Μέρμηγκα στο Grand Hotel Quisisana στο Capri

    Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα

    Η ημερομηνία της 9ης Σεπτεμβρίου 2016 δεν επιλέχθηκε καθόλου τυχαία για την ημέρα των αρραβώνων τους, καθώς τότε το ζευγάρι έκλεινε ακριβώς έναν χρόνο σχέσης, μιας σχέσης που ξεκίνησε ως απλή γνωριμία σε ένα φιλικό τραπέζι στα νότια προάστια της Αττικής και συγκεκριμένα στο εστιατόριο Matsuhisa Athens, που βρίσκεται στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Astir Palace στον Αστέρα Βουλιαγμένης, αγαπημένο μέρος και των δύο.

    Η σχέση τους αυτή έμελλε να είναι η καλύτερη και για τους δυο, αφού η μεταξύ τους χημεία αποδείχτηκε πολύ ισχυρή από το πρώτο λεπτό της γνωριμίας τους. Άνθρωποι του περιβάλλοντός τους περιγράφουν πως δεν τους είχαν δει ποτέ πιο ευτυχισμένους και ήρεμους παλιότερα. Στις αρχές, δεν κυκλοφορούσαν πολύ δημοσίως, καθώς ο κ. Κούστας είναι ένας άνθρωπος που επιθυμεί να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, το οποίο έχει χτίσει με ευλάβεια όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που σεβάστηκε απόλυτα η γοητευτική Δήμητρα, παρά το νεαρό της ηλικίας της που δικαιολογημένα μπορεί να προστάζει μια διαφορετικών τόνων ζωή.

    δήμητρα μέρμηγκα Κούστας
    Η Δήμητρα Μέρμηγκα στην παραλία Faraglioni στο Capri

    Έτσι, λοιπόν, αυτή η πρώτη τους γνωριμία στο πολυτελές fusion ρεστοράν δεν εξελίχθηκε αμέσως σε σχέση. Η ατμόσφαιρα φυσικά ανάμεσά τους ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη από το πρώτο λεπτό, με πολλά χαμόγελα και φλερτ στον αέρα, το οποίο σχεδόν κανείς από τους παρευρισκόμενους φίλους του ζευγαριού δεν αντιλήφθηκε στην αρχή. Ο κ. Κούστας και η Δήμητρα αντάλλαξαν όμως αριθμούς τηλεφώνων και συμφώνησαν να ξαναβρεθούν.

    Πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να συμβεί αυτό, αλλά εκείνη η πρώτη, ευχάριστη, ρομαντική γνωριμία μετουσιώθηκε σε ένα πολύ δυνατό και ειλικρινή έρωτα που το 2018 πρόκειται να επισφραγιστεί με μια γαμήλια τελετή που θα αφήσει εποχή.

    δήμητρα μέρμηγκα
    Η Δήμητρα με φόντο το

    Τα πρώτα τους ραντεβού ως ζευγάρι, αλλά με πρωτοβουλία του γνωστού εφοπλιστή, τα πέρασαν σε μέρη όπου δεν κυκλοφορούν φωτογράφοι και δεν υπάρχουν αδιάκριτα βλέμματα και η ιδιωτικότητα αποτελεί αρετή. Ένα από αυτά τα μέρη είναι και το προαναφερθέν Matsuhisa Athens, το διάσημο χλιδάτο fusion εστιατόριο στο αγαπημένο τους Arion Resort αλλά και η υπερπολυτελής θαλαμηγός Belita (πρώην Drad) ιδιοκτησίας του εφοπλιστή, που τους δίνει τη δυνατότητα να δειπνούν αρόδο στα ανοιχτά της Βουλιαγμένης με την απόλυτη μυστικότητα, την οποία τόσο επιθυμούν.

    δήμητρα μέρμηγκα
    Η Δήμητρα Μέρμηγκα με φόντο τον Καθεδρικό ναό της Palma

    Ταξίδια σε όλο τον κόσμο

    Εκτός όμως από τα σικ μαγαζιά του Αθηναϊκού Νότου, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει εντάξει στην καθημερινότητά του -από την αρχή της σχέσης του-  ονειρεμένα ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Ο κ. Κούστας και η Δήμητρα είναι γνωστοί στον κύκλο τους για την ταχύτητα με την οποία αλλάζουν μέρος διαμονής καθώς επισκέπτονται συνεχώς μια διαφορετική κάθε φορά τοποθεσία, άλλοτε στην ίδια χώρα και άλλοτε σε μια άλλη. Είναι ξεκάθαρο πως ο δυνατός τους έρωτας τους εμπνέει και τους δίνει την απαραίτητη κινητήριο δύναμη και γι’ αυτό επιλέγουν να περνάνε πάντοτε μαζί ευτυχισμένες στιγμές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

    Συνήθως, για τα ταξίδια τους στη Μεσόγειο επιλέγουν την υπερπολυτελή θαλαμηγό Belita. Ένα υπερσύγχρονο σκαρί που τους παρέχει όλες τις ανέσεις και είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Με αυτό έχουν επισκεφτεί κυριολεκτικά κάθε ακτή της λεκάνης της Μεσογείου, από τα ελληνικά νησιά και την Τουρκία μέχρι το Μονακό και την Ισπανία.

    δημητρα μερμηγκα
    Δήμητρα Μέρμηγκα, η μέλλουσα κα Κούστα

    Όταν όμως επιθυμούν να ζήσουν κάτι διαφορετικό, τότε επιβιβάζονται στο ιδιωτικό αεροσκάφος του κ. Κούστα και πραγματικά, δεν υπάρχει μέρος που να μην μπορούν να πάνε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξουν προορισμό. Ο κ. Κούστας θα αναθέσει στον πιλότο του να χαράξει πορεία και θα προσγειωθούν σε κάθε σημείο του ορίζοντα. Μαζί έχουν επισκεφτεί κυριολεκτικά και τις πέντε ηπείρους και η όμορφη 25χρονη Δήμητρα έχει γνωρίσει κομμάτια του πλανήτη που για κάποιον άλλον δεν αρκούν δυο ζωές για να επισκεφτεί.

    Ο 61χρονος εφοπλιστής της έχει γνωρίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καθώς εκεί ο ίδιος διατηρεί κατοικίες: διαμέρισμα στο πολύβουο Manhattan και μια εντυπωσιακή βίλα στο αγαπημένο θέρετρο της αμερικάνικης ελίτ, τα Hamptons. Συγκεκριμένα, η οικία του κ. Κούστα βρίσκεται στο Southampton και εκεί διαμένουν κατά κύριο λόγο όταν επισκέπτονται τις ΗΠΑ με τις εκδρομές στις γύρω περιοχές αλλά και τη Μητρόπολη του Κόσμου, Νέα Υόρκη, να αποτελούν καθημερινότητα.

    δημητρα μερμηγκα
    Η Δήμητρα Μέρμηγκα το καλοκαίρι στηFormentera

    Οι ΗΠΑ όμως δεν είναι το μοναδικό αγαπημένο τους μέρος. Μαζί με τον εφοπλιστή η γοητευτική νεαρή έχει γνωρίσει την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Σιγκαπούρη, την Ελβετία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ακόμα και το Λίβανο. Ούτε εξωτικά μέρη δεν απουσιάζουν από το διαβατήριό της, καθώς με τον αγαπημένο της η Δήμητρα Μέρμηγκα έχει επισκεφτεί μέχρι και τον Άγιο Βικέντιο και τις Γρεναδίνες αλλά και το Μαρόκο!

    Εν ολίγοις, η νεαρή Δήμητρα ζει το όνειρο του κάθε ανθρώπου. Φτιάχνει μια βαλίτσα και μαζί με τον αρραβωνιαστικό της -και οσονούπω σύζυγό της- γυρίζει όλο τον πλανήτη, αλλάζοντας τοποθεσία με μοναδική ταχύτητα.

    Ιταλία, η χώρα στην οποία άνθισε ένας μεγάλος έρωτας

    Μπορεί να ταξιδεύουν ανά την υφήλιο, όμως ο 61χρονος εφοπλιστής και η 25χρονη αγαπημένη του, από τις άπειρες τοποθεσίες που έχουν επισκεφτεί, ξεχωρίζουν μια χώρα που απέχει ελάχιστα από το σπίτι τους και η οποία θα αποτελέσει το ιδανικό σκηνικό για την πιο ευτυχισμένη τους στιγμή – τον πολυαναμενόμενο γάμο τους.

    Η γειτονική Ιταλία, η χώρα του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, της όπερας, της μόδας και της εκλεκτικής κουζίνας, έγινε το ιδανικό σκηνικό για να πάρει σάρκα και οστά ο έρωτας για τον οποίο μιλάει σήμερα όλη η κοσμική Αθήνα. Για την ακρίβεια, η Βενετία, η μαγευτική πόλη των Δόγηδων, με τα γραφικά κανάλια και τις γόνδολες σε απαρτία, είναι η ιταλική πόλη που κατέχει περίοπτη θέση στις καρδιές του ζευγαριού.

    Η όμορφη Δήμητρα Μέρμηγκα απολαμβάνει μια βόλτα με γόνδολα μαζί με το σύντροφό της στα γραφικά κανάλια της Βενετίας. Στη φωτογραφία φοράει το μπλουζάκι που την ενέπνευσε να σχολιάσει ότι "η γυναίκα-θαύμα είναι στη Βενετία"

    Εκεί, όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια η Δήμητρα μέσω σχετικής ανάρτησης στο παλιό της προφίλ στο Instagram, το ιστορικό μπαρ Harry’s Bar στάθηκε το μέρος που ευδοκίμησε ο έρωτάς της με τον κ. Κούστα. Στο περίφημο αυτό μαγαζί της Βενετίας, όπου έχουν περάσει αξέχαστες νύχτες μεγάλες προσωπικότητες – όπως ο συγγραφέας Ernest Hemingway, o Ιταλός μαέστρος Arturo Toscanini, ο εφευρέτης Guglielmo Marconi, ο Charlie Chaplin, ο Alfred Hitchcock, ο Richard Halliburton, ο Truman Capote, ο Orson Welles, ο Βαρόνος Philippe de Rothschild, η Πριγκίπισσα Ασπασία της Ελλάδος, ο Αριστοτέλης Ωνάσης αλλά και ο Woody Allen μεταξύ άλλων – είναι το μέρος «όπου ξεκίνησαν όλα», εκεί όπου άνθισε η μεγάλη αγάπη της Δήμητρας και του κ. Κούστα, όπως χαρακτηριστικά είχε γράψει τότε.

    Η Βενετία, η ρομαντική αυτή πόλη των Δόγηδων, λόγω της ιδιαίτερης σημασίας που έχει για εκείνους, θα αποτελεί για πάντα έναν μοναδικό προορισμό που θα επισκέπτονται ξανά και ξανά αγκαλιά με τις αναμνήσεις που θα τους συνοδεύουν.

    δημητρα μερμηγκα
    Η όμορφη Δήμητρα Μέρμηγκα με φόντο ένα από τα γραφικά κανάλια της Βενετίας

    Όλες τις γιορτές μαζί

    Εδώ και δύο χρόνια αδιάλειπτα, Χριστούγεννα και Πάσχα, πάντοτε ο κ. Κούστας και η αγαπημένη του Δήμητρα τα περνάνε μαζί. Ο έρωτάς τους είναι τόσο μεγάλος που δεν σηκώνει την απουσία κανενός τις μέρες που όλοι περιμένουν για να βρεθούν κοντά.

    Πότε στη Μεγάλη Βρετανία και το Λονδίνο, πότε στην γοητευτική Ελβετία και το Gstaad, το ερωτευμένο ζευγάρι θα ταξιδέψει όπου λαχταρά για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να επιλέξουν αν το τοπίο που θα συνοδεύει τις στιγμές τους θα είναι χιονισμένο ή όχι. Γιατί πολυτελές θα είναι πάντα. Τα ψώνια στο Λονδίνο είναι αγαπημένη συνήθεια και των δύο ενώ τα χειμερινά σπορ δεν λείπουν ποτέ από το εορταστικό τους πρόγραμμα. Ούτε και οι αγαπημένοι τους φίλοι που συμπληρώνουν την τέλεια εικόνα.

    Οι άγιες ημέρες τους βρίσκουν πάντα συντροφιά. Το 2016, ειδικά, έγινε μεγάλος ντόρος με τις πασχαλινές διακοπές του ζευγαριού. Ο εφοπλιστής και η αρραωβωνιαστικιά του είχαν επιλέξει την Πάτμο και τις Σπέτσες για να περάσουν τις διακοπές τους. Η Δήμητρα δεν παρέλειπε να ανανεώνει συνεχώς τον παλιό λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτονταν. Όταν όμως έβαλε τη φωτογραφία του πασχαλινού οβελία μπροστά από την θαλαμηγό Belita, το θέμα είχε γίνει viral και ο κόσμος των media είχε στήσει κανονικό πάρτι.

    Το οικογενειακό περιβάλλον του εφοπλιστή ενέκρινε από την πρώτη στιγμή τη Δήμητρα

    Όπως είχε γράψει το mononews.gr, η αδελφή του εφοπλιστή, κα Μαρία Κούστα ενέκρινε από την αρχή και με το παραπάνω τη σχέση του με την μεσογειακής ομορφιάς Δήμητρα. Το περσινό καλοκαίρι, το ζευγάρι απολάμβανε τις καλοκαιρινές του διακοπές με όχημα την πολυτελή θαλαμηγό Belita στην Ισπανία.

    Κούστας
    Η Μαρία Κούστα, αδελφή του εφοπλιστή της Danaos Corporation

    Κατά την παραμονή τους στην πανέμορφη Ibiza, επέλεξαν να δειπνήσουν στο δημοφιλές εστιατόριο «Las Dos Lunas», ένα εστιατόριο που ειδικεύεται στην ιταλική κουζίνα, η οποία αποτελεί αδυναμία και των δύο. Εκεί, η Δήμητρα, εκμεταλλευόμενη τη διακόσμηση του μαγαζιού που περιελάμβανε ένα μοντέρνο πορτραίτο της Μόνα Λίζα, φωτογραφήθηκε «μαζί της» και στην ανάρτηση της φωτογραφίας στο Instagram είχε σχολιάσει χιουμοριστικά από κάτω «Οι δυο Τζοκόντες».

    δημητρα μερμηγκα Κούστας
    Η ανάρτηση στο Instagram που επιβεβαίωσε την έγκριση της Δήμητρας από το οικογενειακό περιβάλλον του κ. Κούστα

    Τότε, η κ. Κούστα της έγραψε ένα γλυκό σχόλιο που έλεγε «Επιτέλους είδα δοντάκια γλυκούλικα σε φωτο! Κούκλα εντός και εκτός!» και με αυτό τον τρόπο έγινε γνωστό πως η  25χρονη κοπέλα είχε την έγκριση του οικογενειακού περιβάλλοντος του εφοπλιστή.

    Ραντεβού στην Ιταλία το 2018

    Έτσι, στα μέσα του νέου έτους αναμένεται να τελεστεί ένας υπέρ του δέοντος λαμπερός γάμος στην πανέμορφη Ιταλία. Ο εφοπλιστής και πρόεδρος της Danaos Corporation, θα αφήσει για λίγο τα ναυτιλιακά deals και τις φουρτούνες και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη μνηστή του Δήμητρα Μέρμηγκα.

    Οι εκπλήξεις αναμένονται να είναι πολλές για τους εκλεκτούς καλεσμένους ωστόσο η γαμήλια τελετή θα αφήσει εποχή με την πολυτέλεια που θα τη διακρίνει και θα χαραχτεί για πάντα στις μνήμες όλων εκείνων που θα ανταποκριθούν θετικά στην πρόσκληση.



    ΣΧΟΛΙΑ