• LIFE&STYLE

    Η Bella Hadid συνδύασε 5 φθινοπωρινές τάσεις σε ένα μόνο look (pics)

    • NewsRoom


    Είναι γνωστό πως όλες οι τάσεις παρουσιάζονται πρώτα από τα it girls και τις απανταχού fashionistas, με όλες εμάς να χαζεύουμε τις εμφανίσεις τους και να παίρνουμε ιδέες για το πώς μπορούμε να τις υιοθετήσουμε. Ανάμεσά τους σημαντική θέση έχει και μελαχρινή αδερφή Hadid, η Bella, η οποία αρκετές φορές έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για ιδιαίτερα styling tips, όπως τότε που φόρεσε το Chanel ολόσωμο μαγιό της ως κορμάκι μαζί με ένα τζιν με ψηλή μέση και αθλητικά σε μία βόλτα της στη Νέα Υόρκη. Αυτή τη φορά επιστρέφει με ένα look το οποίο καταφέρνει να συνδυάζει πέντε fall trends μαζί, με ένα πολύ κομψό και θηλυκό τρόπο. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το μέτρημα;

    Ας ξεκινήσουμε από τα ρούχα της και από το υπέροχο dusty pink σετ που αποτελείται από ένα double-breasted σακάκι με βάτες στους ώμους και μία μίνι φούστα που θυμίζει το workwear style των 80’s. Σήμερα αυτός ο συνδυασμός είναι η εναλλακτική εκδοχή του κουστουμιού, ονομάζεται skirt suit και μπορεί να φορεθεί από το πρωί στη δουλειά, μέχρι το βράδυ σε μια χαλαρή βόλτα ή σε έξοδο για ποτό, αρκεί να συνδυαστεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

    Συνεχίζοντας βλέπουμε, ότι για παπούτσια επέλεξε αθλητικά σε ροζ τόνους και συγκεκριμένα ένα ζευγάρι dad sneakers του οίκου Boss, που από τη προηγούμενη σεζόν βρίσκονται στην κορυφή των shoe trends. Πρόκειται για χοντροκομμένα αθλητικά υποδήματα τα οποία, όπως πολύ σωστά αποδεικνύει η Bella, μπορούν να φορεθούν σχεδόν με τα πάντα, χαρίζοντας στιλ και άποψη. Τα εν λόγω αθλητικά τα συνδύασε με λευκές κάλτσες που ανεβαίνουν πάνω από τον αστράγαλο, ένα ηχηρό fashion statement με ένα αξεσουάρ που εντείνει το athleisure στοιχείο της εμφάνισης της.

    bella-hadid-4.jpg

    Το look της ολοκληρώθηκε με δύο αξεσουάρ που έρχονται κατευθείαν από τη δεκαετία των 90’s -η οποία  αποθεώθηκε στις FW 2018 συλλογές- και πρόκειται να κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν. Για τσάντα επέλεξε να κρατήσει ένα μικρό μαύρο τσαντάκι ώμου με μεταλλική αγκράφα στο κούμπωμα, γνωστό και ως baguette bag λόγω του μακρόστενου σχήματός του ενώ για τα μαλλιά της χρησιμοποίησε ένα μεταλλικό κλάμερ με την υπογραφή του Alexander Wang.

    Εσείς δεν έχετε παρά να σημειώσετε αυτές τις τάσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει να πρωταγωνιστούν στους δρόμους των μεγαλύτερων fashion capitals και να προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας, όποια σας αντιπροσωπεύει καλύτερα. Και γιατί όχι, να τολμήσετε ακόμη και μία head to toe trend εμφάνιση, όπως η Bella!

    Πηγή: www.glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  ZARA: Δέκα πανέμορφες φούστες για αυτή την εποχή μέχρι 20 ευρώ!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Zara: 15 παντελόνια για αυτή την εποχή μέχρι 20 ευρώ!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H&M: 10 στυλάτα πανωφόρια, κατάλληλα για τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου



    ΣΧΟΛΙΑ