• LIFE&STYLE

    6+1 απλοί τρόποι για να κάνετε τον εαυτό σας πιο ελκυστικό προς τους άλλους

    zevgari-rantevou


    Όπως υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε την εμφάνισή σας, έτσι υπάρχουν και πολλοί τρόποι για να αυξήσετε άμεσα την ελκυστικότητά σας προς τους άλλους.

    Μελέτες και έρευνες δείχνουν ότι οι αλλαγές στη γλώσσα του σώματός σας, στις ενέργειές σας και ακόμα και σε αυτά που φοράτε μπορούν να ενισχύσουν την ελκυστικότητά σας. Επομένως, μην ξεκινήσετε από το πώς να αλλάξετε τα μαλλιά σας ή από κάποια αυστηρή δίαιτα ή χρησιμοποιώντας κάποιο σπρέι μαυρίσματος. Ξεκινήστε από το να καταλάβετε ποιοι είστε και να κάνετε τον εαυτό σας πιο ελκυστικό με αυτές τις επιστημονικές μεθόδους που ακολουθούν.

    Εδώ θα βρείτε επτά απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να γίνετε πιο ελκυστικοί:

    1. Να είστε αλτρουιστές
    Βοηθώντας τους άλλους χωρίς να σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας, έχει αποδειχθεί ότι είναι μια ελκυστική κίνηση, που μετράει περισσότερο και από την καλή εμφάνιση. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι άντρες που έδωσαν χρήματα σε έναν άστεγο θεωρήθηκαν πιο ελκυστικοί για τις γυναίκες, από εκείνους που προσπέρασαν.

    2. Χρησιμοποιήστε μεταφορικές εκφράσεις στα κομπλιμέντα σας
    Σύμφωνα με τους Κινέζους ερευνητές, οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες που χρησιμοποιούν μεταφορική γλώσσα για τα κομπλιμέντα που κάνουν. Ισχυρίζονται ότι τα κομπλιμέντα όπως “Τα μάτια σου είναι πρωινή δροσιά» είναι καλύτερα από τις κυριολεκτικές εκφράσεις όπως “Τα χείλη σου είναι τόσο σέξι”.

    3. Κοιτάξτε απευθείας στα μάτια και χαμογελάστε
    Δεν είναι μυστικό ότι το eye contact είναι μια αποτελεσματική τεχνική φλερτ. Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, η συγκεκριμένη μέθοδος σας κάνει να φαίνεστε πιο ελκυστικοί. Για να το ενισχύσετε περισσότερο, απλά κοιτάξτε τον άλλον κατευθείαν στα μάτια και χαμογελάστε.

    4. Φορέστε κόκκινα
    Το κόκκινο αποπνέει αυτοπεποίθηση. Το να φοράτε ένα μπλουζάκι ή να έχετε πάνω σας κάποιο στοιχείο στο χρώμα αυτό, μπορεί να κάνει τους άντρες και τις γυναίκες πιο ελκυστικούς/ές στο αντίθετο φύλο, σύμφωνα με την έρευνα.

    5. Προσέξτε τον τρόπο που περπατάτε
    Κουνώντας τους γοφούς σας όταν περπατάτε ή υιοθετώντας ένα περπάτημα γεμάτο αυτοπεποίθηση όταν προχωράτε, μπορεί να κάνει τις γυναίκες και τους άντρες πιο ελκυστικούς/ές, σύμφωνα με την έρευνα.

    6. Κουνήστε το κεφάλι σας
    Οι άνθρωποι εμφανίζονται έως και 40% πιο ελκυστικοί σε άλλους απλώς κουνώντας το κεφάλι τους. Στην πραγματικότητα, μια μελέτη διαπίστωσε ότι κάτι τέτοιο κάνει κάποιον να φαίνεται πιο προσιτός και ευχάριστος, επομένως και πιο ελκυστικό.

    7. Υιοθετήστε μια εξωστρεφή στάση
    Είτε στην εικόνα προφίλ σας στα social media είτε στον τρόπο που κοιτάζετε όταν κάθεστε σε κάποιο μπαρ, η υιοθέτηση μιας εξωστρεφούς στάσης μπορεί να κάνει κάποιον πιο ελκυστικό, σύμφωνα με μια μελέτη. Αυτό σημαίνει να έχετε τα χέρια και τα πόδια σας στραμμένα προς τα έξω, παρά προς τα μέσα ή διπλωμένα. Η θέση αυτή δείχνει εξωστρέφεια και κυριαρχία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άντρες: Αυτές είναι οι κατάλληλες στάσεις για κάθε ηλικία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα έρευνα αποκαλύπτει το χαρακτηριστικό των ανθρώπων που είναι άπιστοι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέντε tips για να νιώθουμε καλά στη δουλειά μας



    ΣΧΟΛΙΑ