• Πολιτική

    «Τακτοποιήσεις» με κομματικά κριτήρια καταγγέλλει η ΝΔ

    • NewsRoom
    μητσοτακης

    Κυριάκος Μητσοτάκης


    Τον διορισμό των νέων αρχηγών σε ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστική με κομματικά κριτήρια καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της για την αντικατάσταση των αρχηγών της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής.

    «Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας» τονίζει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωση.

    «Όσο και αν επιχειρεί ο Πρωθυπουργός μέσα στην ταραχή του να διασωθεί απομακρύνοντας τους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, οι Έλληνες ξέρουν ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του βρίσκονται σε αποδρομή» αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    «Φεύγοντας τακτοποιεί τους εναπομείναντες δικούς του ανθρώπους, επιλέγοντας με κομματικά κριτήρια την ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας» καταλήγει η ανακοίνωση.

    Χριστοφιλοπούλου: «Έχουν τελειώσει»

    «Πριν λίγες μέρες για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έφταιγε κανείς για την τραγωδία. Όλα τα είχαν κάνει τέλεια. Τώρα υπό την λαϊκή κατακραυγή φταίνε ο Τόσκας, ο Καπάκης και οι αρχηγοί των Σωμάτων» τονίζει σε ανακοίνωση η υπεύθυνη Εσωτερικών & Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

    «Εις μάτην όμως νομίζουν ότι έτσι θα απαλλάξουν από τις ευθύνες τους τον κ. Τσίπρα και την ανίκανη Κυβέρνησή του.Έχουν τελειώσει. Απομένει η τυπική πράξη με την καταδίκη των πολιτών στις εκλογές» προσθέτει η ίδια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Καρατόμησαν» τους επικεφαλής ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστικής – Οι νέοι αρχηγοί

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάτι: Αυτός είναι ο τελευταίος επιζών από το οικόπεδο της φρίκης (video)



    ΣΧΟΛΙΑ