• Πολιτική

    Αντιδράσεις για τις αναρτήσεις του νέου «διαστημικού διευθυντή»: «Κουφάλες Ευρωπαίοι που ζούσατε στις λάσπες…»

    • NewsRoom


    Αντιδράσεις προκάλεσε ο διορισμός του Χριστόδουλου Πρωτοπαπά ως νέος διευθυντής του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού, με τη Νέα Δημοκρατία να υπενθυμίζει συγκεκριμένη ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

    Στις 3 Απριλίου του 2016, ο νέος διευθυντής, με φωτογραφίες του στο Σούνιο έγραψε ως σχόλιο την εξής λεζάντα: «Η Ελλάδα και η Ρωμιωσύνη δεν πεθαίνει ποτέ κουφάλες ευρωπαίοι. Όταν εμείς κτίζαμε ναούς και γράφαμε κωμωδίες και τραγωδίες εσείς ζούσατε στις λάσπες, τρώγατε ωμό κρέας και μιλούσατε άπλυτοι με άναρθρες κραυγές. Ηλιοβασίλεμα από το Σούνιο».

    Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ, σημειώνει πως παρουσιάζει ένα χαρακτηριστικό δείγμα από το δημόσιο λόγο του νέου διαστημικού διευθυντή που επέλεξε ο αρμόδιος επί του Διαστήματος Υπουργός Νίκος Παππάς.

    «Πρόκειται για τον κ. Χριστόδουλο Πρωτοπαπά που επελέγη για την θέση του ακαδημαϊκού κ. Σταμάτη Κριμιζή ο οποίος, ως γνωστόν, παραιτήθηκε χθες, καταγγέλλοντας τον αδιαφανή τρόπο λειτουργίας του νέου Οργανισμού.

    Υ.Γ. Προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση οι απόψεις του κ. Πρωτοπαπά, καθώς μέχρι στιγμής κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν έχει υποστηρίξει ότι ψεκάζουν και στο Διάστημα», σχολιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίθεση ΝΔ σε Παππά για τις καταγγελίες Κριμιζή: «Κόλαφος για το δεξί χέρι του Τσίπρα»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σ.Θεοδωράκης για παραίτηση Κριμιζή: Αυτές οι θέσεις ανήκουν σε συγγενείς και φίλους

     



    ΣΧΟΛΙΑ