• LIFE&STYLE

    Τέλος ο Μάνος Παπαγιάννης κι από την «Παρθένα Ζωή»;

    • NewsRoom

    Μάνος Παπαγιάννης


    Εντονη φημολογία επικρατεί τις τελευταίες ώρες ότι, μετά το γνωστό επεισόδιο μεταξύ της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, ο γνωστός ηθοποιός πιθανότατα θα μείνει εκτός και από το σήριαλ «Παρθένα Ζωή» στο οποίο εντάχθηκε μόλις πριν λίγο καιρό. Μια φήμη που πήρε «φωτιά» ακόμα περισσότερο μετά από την απόφαση των επιχειρηματιών του Θεάτρου Χυτήριο να διακόψουν την συνεργασία τους με τον Μάνο Παπαγιάννη μετά το επεισόδιο και να τον αντικαταστήσουν όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη. Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική απ’ ότι ακούγεται.

    Ο ρόλος του Σίμου Τζημάκη, που ερμηνεύει ο Μάνος Παπαγιάννης στο πετυχημένο σήριαλ από την προηγούμενη εβδομάδα, είναι ένας ρόλος guest. Έτσι ήταν δομημένος εξ’ αρχής και θα κρατούσε για συγκεκριμένο διάστημα. Μάλιστα όπως μαθαίνουμε, στο gossiptv.gr, ο γνωστός ηθοποιός έχει ήδη ολοκληρώσει όλα τα γυρίσματα του ρόλου του αφού η σειρά έχει προχωρήσει αρκετά εκμεταλλευόμενη τις διακοπές των Χριστουγέννων και τις επαναλήψεις των 2 εβδομάδων σε τηλεταινίες.

    Ναι, μεν, λοιπόν όντως φεύγει αλλά προγραμματισμένα. Σαν αυτό τον ρόλο θα υπάρξουν πολλά ακόμα guests στην πορεία της σειράς. Δεν υπήρξε δηλαδή «τελείωμα» μετά το πολυσυζητημένο επεισόδιο μεταξύ των δύο ηθοποιών που έχει πάρει πια τον δρόμο για τις δικαστικές αίθουσες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βάσια Παναγοπούλου: «Γιατί έδιωξα τον Μάνο Παπαγιάννη»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με μήνυση απαντά ο Μάνος Παπαγιάννης κατά της Σοφίας Παυλίδου! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοφία Παυλίδου και Μάνος Πίντζης μαζί στη σκηνή του θεάτρου Χυτήριο (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ