• LIFE&STYLE

    Τα καλσόν που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος είναι τέλεια

    • NewsRoom


    Υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών: αυτές που λατρεύουν τα καλσόν και ανυπομονούν για την εποχή τους και εκείνες που τα αποφεύγουν τολμώντας τα γυμνά πόδια ακόμα και τον χειμώνα. Όσες ανήκετε στην πρώτη, έχουμε ευχάριστα νέα, διότι τα καλσόν αυτή τη σεζόν βιώνουν την καλύτερη στιγμή τους και γίνονται πιο στιλάτα από ποτέ, για να ολοκληρώσουν και να απογειώσουν κάθε σας εμφάνιση. Ωστόσο, εσείς που δεν είστε μεγάλοι οπαδοί τους, ήρθε η στιγμή, για να αναθεωρήσετε και να τους δώσετε μια ευκαιρία, γιατί μπορούν να είναι εξίσου σέξι όσο τα bare legs!

    Σε κάθε περίπτωση, μη νομίζετε ότι θα μιλήσουμε για τα opaque και τα λεπτά καλσόν! Αντιθέτως, θα σας αποκαλύψουμε 4 είδη super trendy tights, που ήδη επιλέγουν στις εμφανίσεις τους τα διάσημα κορίτσια της μόδας παραδίδοντας μαθήματα για το πώς να τα συνδυάσετε κι εσείς στη καθημερινότητά σας. Άλλωστε, μην ξεχνάτε πως ανήκουν και αυτά στην κατηγορία των αξεσουάρ και πως δεν πρέπει ποτέ να τα αμελείτε, αφού είναι εκείνα, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ακόμα και στο πιο απλό outfit.

    4 Trends:

    1. Pinspot
    Η πιο girly εκδοχή τους έρχεται μέσα από το πουά μοτίβο και συγκεκριμένα τις μικρές διακριτικές βουλίτσες, που μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα χρωματικά, ενώ ο απαλός χαρακτήρας του σχεδίου τα κάνει ιδανικά για κάθε περίσταση ακόμα και για το γραφείο. Μπορείτε να επιλέξετε είτε κάποιο με βάση το μαύρο είτε το μπεζ, που παραπέμπει στο χρώμα του δέρματος και είναι ιδανικό για όσες θέλουν να φαίνονται πιο γυμνά τα πόδια τους.

    polka-tights.jpg

    2. Monochrome
    Αλλάξτε το μαύρο σκούρο καλσόν σας με κάποιο έντονο χρώμα, όπως το κόκκινο, το πράσινο ή το μπλε, το οποίο θα συνδυάσετε με κάποιο από τα ρούχα ή τα αξεσουάρ σας. Ειδικά, εάν επιλέξετε ένα total look, δηλαδή μία εμφάνιση που αποτελείται από τους τόνους του ίδιου χρώματος, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μία ψηλόλιγνη κολακευτική σιλουέτα.
    color-tights.jpg3. Lace
    Μπορεί πέρυσι να έγινε χαμός με τα διχτυωτά καλσόν των 90’s, όμως αυτή τη σεζόν έρχονται τα δαντελωτά καλσόν, που είναι το ίδιο σέξι και αισθησιακά, αφού και αυτά αφήνουν μικρά σημεία του ποδιού σας ακάλυπτα. Προτιμήστε να τα συνδυάσετε με κομμάτια σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως μαύρο και γκρι και όλες τις γήινες.

    lace-tights.jpg

    4. Animal
    Φυσικά και δε θα μπορούσαν να έλειπαν τα καλσόν σε μοτίβα ζώων μιας και το animal print είναι η κορυφαία τάση της σεζόν! Θα συναντήσετε καλσόν είτε σε αυθεντικά leopard patterns είτε σε ασπρόμαυρες εκδοχές τους για όσες θέλουν να δοκιμάσουν το trend, αλλά στην πιο «ήσυχη» μορφή του.

    animal-tights.jpg

    Πηγή: glow.gr

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mango: 10 +1 υπέροχα πανωφόρια που αξίζει να αγοράσετε τώρα στις εκπτώσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήστε το νυφικό φόρεμα της Meghan Markle μόνο με 40 ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ