ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον Άγιο Δομίνικο κατέφθασε ο Σάκης Τανιμανίδης, όπου θα γυριστεί και ο δεύτερος κύκλος του Survivor. Ο παρουσιαστής του επιτυχημένου ριάλιτι του ΣΚΑΪ μοιράστηκε με τους ακολούθους του τη θέα από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου στο Instagram.
«Σαν να μην πέρασε μια μέρα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Σάκης Τανιμανίδης από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο, που βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, ανάμεσα σε ψηλούς φοίνικες.
Μάλιστα, διακρίνεται και ο κήπος, ενώ όπως είναι φυσικό διαθέτει όλες τις ανέσεις: πισίνα, γήπεδα τένις, ποδηλατόδρομο, μεταξύ άλλων. Όσο για το κόστος διαμονής, ανέρχεται στα 250 δολάρια την ημέρα.
https://www.instagram.com/p/BeDXyoXA9E2/
https://www.instagram.com/p/Bd7olm9gQfC/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου… με το ζόρι στο Survivor 2
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε την πρώτη ομαδική φωτογραφία των Διασήμων
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια είναι η εντυπωσιακή Ντάρια Τουρόβνικ των Μαχητών (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζέι Ντι Βανς: Η Ρωσία έχει κάνει σημαντικές παραχωρήσεις προς την Ουκρανία για την επίτευξη ειρήνης
- Υεμένη: Δύο νεκροί και 35 τραυματίες από ισραηλινή επίθεση στην πρωτεύουσα Σαναά
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση παίζει κρυφτό γιατί ξέμεινε από επιχειρήματα – «Φεύγουν και αφήνουν πίσω τους συντρίμμια»
- Ανδρουλάκης: Πρωτοβουλία για Παλαιστινιακό με επιστολή αύριο στον πρόεδρο της Βουλής
