• LIFE&STYLE

    Η συνεργασία της ανιψιάς της πριγκίπισσας Νταϊάνα, λαίδης Κίτυ Σπένσερ με τους D&G (pic)

    • NewsRoom
    Νταϊάνα


    Αποτελεί ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα μοντέλα, τόσο λόγω της ομορφιάς της όσο και του γεγονότος πως είναι ανιψιά της πολυαγαπημένης εκλιπούσας πριγκίπισσας Νταϊάνα.

    Ο λόγος για την 27χρονη λαίδη Κίτυ Σπένσερ η οποία για άλλη μια φορά μαγνήτισε τα βλέμματα, καθώς περπάτησε στην πασαρέλα, στην επίδειξη «Secret and Diamond» του ιταλικού οίκου μόδας Dolce & Gabbana.

    Η λαίδη που έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τους D & G ήταν ιδιαιτέρως κομψή και εντυπωσιακή, φορώντας μια τιάρα και περπατώντας στο catwalk.

    Με ένα maxi φόρεμα που ήταν διακοσμημένο με τριαντάφυλλα και δεκάδες Cupid αγγελάκια και με μια φαρδιά υφασμάτινη ζώνη τόνιζε τη μέση της έλαμψε στην πασαρέλα, δικαιώνοντας τις γαλαζοαίματες ρίζες της με το «αρχοντικό» της στιλ.

     Το look ολοκληρώθηκε με την εν λόγω λαμπερή τιάρα και τα αντίστοιχα διαμαντένια σκουλαρίκια.

    Η Κίτυ Σπένσερ εμφανίστηκε και δεύτερη φορά στο catwalk, φορώντας ένα εντυπωσιακό μεταλιζέ ασημένιο φόρεμα σε συνδυασμό με αντίστοιχα κοσμήματα και μια μικρή τσάντα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ από παίκτρια του Master Chef: «H που…να, ο π…στης και ο άσχετος» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Li Shufu: Ποιος είναι ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος που έβαλε στο στόχαστρο την ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Power of Love: Ξέσπασε η Αθηνά μετά τις «μπηχτές» για την ηλικία της



    ΣΧΟΛΙΑ