• LIFE&STYLE

    Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο για την δίχρονη κόρη της Κέιτ Μίντλετον

    • NewsRoom
    πριγκίπισσα Σάρλοτ


    Πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο ήταν η σημερινή για την κόρη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, Σάρλοτ. Το παλάτι του Κένσινγκτον, όπως άλλωστε συνηθίζει στα σημαντικά γεγονότα, δημοσίευεσε φωτογραφίες της πριγκίπισσας Σάρλοτ στα social media.

    Φωτογράφος της δίχρονης πριγκίπισσας ήταν η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, η οποία απαθανάτισε την χαριτωμένη κορούλα της χαμογελαστή φορώντας ένα σκούρο κόκκινο παλτό των 120 λιρών από την Amaia Kids, ασορτί παπούτσια και τσάντα του brand Cath Kidston.

    «Ο δούκας και δούκισσα του Κέμπριτζ είναι ευτυχείς που μοιράζονται μαζί σας δύο φωτογραφίες της πριγκίπισσας Σάρλοτ από το παλάτι του Κένσινγτον. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τη δούκισσα λίγο πριν η πριγκίπισσα Σάρλοτ φύγει για την πρώτη ημέρα στο νηπιαγωγείο Willcocks», αναφέρουν οι επίσημοι λογαριασμοί του παλατιού στα social media.

    Αυτό που σημειώνουν τα βρετανικά Μέσα είναι πως η Σάρλοτ δείχνει πιο μεγάλη, έχει πιο μακριά μαλλιά και σίγουρο χαμόγελο σε σύγκριση με τις εικόνες από την επίσημη επίσκεψή της οικογένειας σε Πολωνία και Γερμανία.

    Το σχολείο, που πάει η μικρή πριγκίπισσα, κοστίζει 14.500 λίρες ετησίως και χαρακτηρίζεται ως «παραδοσιακό νηπιαγωγείο που διατηρεί σε υψηλά πρότυπα, το ήθος, την αριστεία και τους καλούς τρόπους». Το σχολείο στην τελευταία επιθεώρηση της Ofsted, χαρακτηρίστηκε ως «εξαιρετικό».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χρυσές Σφαίρες: Ποιες διάσημες κυρίες δεν φόρεσαν μαύρα (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η 2χρονη κόρη της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ έχει ταλέντο στο τένις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Όπρα για πρόεδρος»: Χαμός στα social media για την καθηλωτική ομιλία στις Χρυσές Σφαίρες (video)



    ΣΧΟΛΙΑ