• LIFE&STYLE

    Νέες αποκαλύψεις: Χωρισμένοι από τα Χριστούγεννα Αμπράμοβιτς – Ζούκοβα

    Αμπράμοβιτς

    Ρομάν Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα


    Mπορεί η είδηση του χωρισμού τους να έσκασε το απόγευμα της Δευτέρας όμως σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρομάν Αμπράμοβιτς και η Ντάσα Ζουκόβα ζουν εδώ και πολλούς μήνες χωριστά. Μάλιστα ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος φέρεται να συμβουλεύτηκε για τον χωρισμό του με την Ντάσα την πρώην σύζυγό του Irina με την οποία μάλιστα έχει αποκτήσει πέντε παιδιά. Αυτές τις αποκαλύψεις κάνει στη βρετανική Daily Mail άνθρωπος από το περιβάλλον της Irina. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή ο Αμπράμοβιτς επεξεργαζόταν πολύ καιρό στο μυαλό του το διαζύγιο, ωστόσο δεν του ήταν τόσο εύκολο να χωρίσεις. «Σίγουρα Αμπράμοβιτς και Ζουκόβα χώρισαν λίγο μετά τα Χριστούγεννα. Οπότε ζουν χωριστά περισσότερο από μισό χρόνο. Προφανώς ήταν ένας εφιάλτης και για τους δύο να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους στα δύο τους παιδιά και ο Ρομάν στα άλλα πέντε που έχει με την Irina. Περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να το ανακοινώσουν» είπε ο άντρας.

    Η ανακοίνωση του ζευγαριού

    «Έπειτα από δέκα χρόνια κοινής πορείας, πήραμε την δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε, αλλά θα παραμείνουμε φίλοι, γονείς και συνεργάτες. Έχουμε δεσμευτεί ότι θα μεγαλώσουμε από κοινού τα παιδιά μας. 

    Επίσης, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά ως συνιδρητές στο Μουσείο Σύχρονης Τέχνης Garage στη Μόσχα και στο κέντρο τέχνης και πολιτισμού New Holland Island».



    ΣΧΟΛΙΑ