• LIFE&STYLE

    Αυτό είναι το hot χρώμα της σεζόν

    • NewsRoom


    Κομψό και διαχρονικό, το κόκκινο χρώμα και οι διάφορες αποχρώσεις του αποτελούν σταθερή αξία για τον χειμώνα. Είναι φλογερό και εκρηκτικό -δεν αποτελεί άλλωστε τυχαία το χρώμα του έρωτα και του πάθους- και δημιουργεί εκρηκτικά σύνολα που ακτινοβολούν και αναδεικνύουν τη θηλυκή και αισθησιακή πλευρά κάθε γυναίκας. Ταιριάζει σχεδόν σε όλες, ξανθές ή μελαχρινές, με λευκή επιδερμίδα ή πιο σκούρα, και δίνει την απαραίτητη… δόση λάμψης που χρειάζεται ένα εντυπωσιακό outfit.

    Ο πιο hot τρόπος για να το φορέσετε -που έχει αναδειχθεί σχεδόν σε τάση- είναι να τολμήσετε μία head to toe red εμφάνιση, επιλέγοντας δηλαδή μόνο κόκκινα κομμάτια, ίδιου ή διαφορετικού τόνου. Με ένα τέτοιο σύνολο, να είστε σίγουρες ότι δε θα περάσετε απαρατήρητες!

    How To
    1. Πέρα από το απολύτως μονοχρωματικό στιλ, μπορείτε να παίξετε με διαφορετικούς τόνους το κόκκινου συνδυάζοντας μια πιο σκούρη με μια πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση.
    2. Πειραματιστείτε με τις εναλλακτικές υφές και τα διαφορετικά υφάσματα, όπως το γυαλιστερό δέρμα, το ματ, τα πλεκτά ή το βελούδο που θα δημιουργήσουν μία ενδιαφέρουσα χρωματική ποικίλα.
    3. Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε το total red look, αντιθέτως μπορείτε, να συνδυάσετε το κόκκινο με άλλα χρώματα, όπως το all time classic και ουδέτερο μαύρο.
    4. Επενδύστε σε ένα μόνο κόκκινο κομμάτι, όπως ένα εντυπωσιακό ζεστό cozy παλτό που θα σας συνοδεύει παντού και θα συνδυάζετε εύκολα με όλα τα υπόλοιπα κομμάτια τις γκαρνταρόμπας σας.
    5. Δώστε μία ευκαιρία και στα statement κόκκινα αξεσουάρ όπως τσάντα, παπούτσι ή ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου που, αν και λεπτομέρεια, θα προσθέσουν τη red πινελιά που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε.
    red-sinding-caroline-de-maigret-paris-fashion-week-fall-winter-2018-2019-aks3350-1.jpg

    Μη φοβηθείτε να υπερβάλλετε! Το χρώμα αυτό «σηκώνει» υπερβάσεις. Βγάλτε τον πιο τολμηρό εαυτό σας, συνδυάστε τα κόκκινα ρούχα και αξεσουάρ σας με ασορτί κραγιόν και αφήστε την εμφάνισή σας να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα του κόσμου γύρω σας…

    Πηγή: glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  H&M: Δέκα αξεσουάρ που θα απογειώσουν τα γιορτινά σας looks!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Perfect match: Βρήκαμε το ιδανικό παλτό για κάθε φόρεμα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ZARA: Οι μεταλλιζέ αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους – 10 στυλάτα και λαμπερά κομμάτια



    ΣΧΟΛΙΑ