• City Stories

    Πέντε χριστουγεννιάτικα bazaar για να κάνετε τα ψώνια σας το Σαββατοκύριακο

    χριστουγεννιάτικα δώρα


    Σιγά σιγά μπαίνουμε στο κλίμα των Χριστουγέννων και σε ό,τι αυτό περιλαμβάνει. Μέρος της γιορτινής περιόδου είναι φυσικά και τα ψώνια! Δώρα για φίλους και γνωστούς, για τους συγγενείς και τα παιδιά, για εμάς τους ίδιους. Πολλά είναι τα bazaar που διοργανώνονται κάθε χρόνο αυτή την περίοδο κι εμείς συγκεντρώσαμε πέντε από αυτά, ώστε να κάνετε τα ψώνια σας και να εφοδιαστείτε με ό,τι επιθυμείτε: από στολίδια, διακοσμητικά και ρούχα, μέχρι γλυκά, κοσμήματα και γούρια.

    χριστουγεννιάτικο μπαζάρ

    1. «Νοσηλεία» – 10o Χριστουγεννιάτικο Bazaar Στήριξης

    Η “Νοσηλεία” διοργανώνει το 10ο Χριστουγεννιάτικο bazaar Στήριξης στην αίθουσα του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα. Από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ οι εθελοντές του Οργανισμού θα βρίσκονται στο χώρο και θα μας διευκολύνουν στις αγορές μας.

    Στο bazaar θα βρούμε προϊόντα της φύσης, χειροποίητες κατασκευές, σπιτικές λιχουδιές, χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιχνίδια, βιβλία, αξεσουάρ, ρούχα, παπούτσια, λευκά είδη και πλήθος χαριτωμένων χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων σε πολύ χαμηλές τιμές.

    Η “Νοσηλεία” είναι ανεξάρτητη Κοινωφελής Οργάνωση µε µη κερδοσκοπικό χαρακτήρα που λειτουργεί µε τη μορφή σωματείου και δραστηριοποιείται από το 2001. Όραμά της είναι η παροχή δωρεάν υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και κατ’ οίκον νοσηλείας σε όλους τους ασθενείς που έχουν ανάγκη.

    Πότε:
    Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Νοεμβρίου
    09.00 – 21.00

    Πού:
    Στάση του μετρό “Σύνταγμα”

    Πληροφορίες

    χριστουγεννιάτικο μπαζάρ

    2. Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2017 των Φίλων της Μέριμνας

    Με χαρά σας περιμένουμε στo δέκατο τέταρτο Χριστουγεννιάτικο Βazaar των «Φίλων της Μέριμνας», Συλλόγου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Ζάππειο Μέγαρο. Τα έσοδα από το Bazaar θα διατεθούν για το πρόγραμμα της Μέριμνας “Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι”.

    Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας ανακαλύπτοντας πρωτότυπα και χρηστικά δώρα, παιχνίδια, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά, γούρια, βιβλία για μικρούς και μεγάλους, εξαιρετικά ρούχα, παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα σε πολύ προσιτές τιμές. Επισκεφθείτε το μικρό μας Μοναστηράκι που είναι γεμάτο θησαυρούς!
    Μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε εγκαίρως τους λαχνούς μας με μεγάλη ποικιλία δώρων, γιατί όλοι κερδίζουν! Τέλος, στο Καφενείο μας θα μπορέσετε να απολαύσετε τον καφέ σας και να γευτείτε νόστιμες σπιτικιές λιχουδιές.

    Πότε:
    Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 17.00 – 20.00
    Σάββατο 25 Νοεμβρίου 10.00-19.00
    Κυριακή 26 Νοεμβρίου 10.00 – 17.00

    Πού:
    Ζάππειο Μέγαρο
    Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας, Σύνταγμα

    Πληροφορίες

    χριστουγεννιάτικο μπαζάρ

    3. 18ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ από το Σωματείο “Οι Φίλοι του Παιδιού”

    Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε και αυτή τη χρονιά στο 18ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του Σωματείου μας. Σας περιμένουμε στις 25 & 26 Νοεμβρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi (Λ. Κηφισίας 39), να δοκιμάσετε διαφορετικές λιχουδιές από όλον τον κόσμο, να προμηθευτείτε υπέροχα αντικείμενα σε εξαιρετικές τιμές, να βρείτε μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους σας και να απολαύσετε εξωτικούς χορούς από διάφορα μέρη του πλανήτη!!!

    Ελάτε στις 25 & 26 Νοεμβρίου 2017, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ να διασκεδάσουμε μαζί στη μεγαλύτερη ετήσια γιορτή των «Φίλων του Παιδιού» και να προσφέρουμε ελπίδα και στήριξη σε όσα περισσότερα παιδιά μας έχουν ανάγκη.

    Πότε:
    Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου
    10.00 – 20.00

    Πού:
    Helexpo Maroussi
    Λεωφόρος Κηφισίας 39, Μαρούσι

    Πληροφορίες

    χριστουγεννιάτικο μπαζαρ

    4. Εορταγορά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού 2017

    Για μια ακόμα χρονιά το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού μας περιμένει όλους, μικρούς και μεγάλους, στο φιλόξενο χώρο της Σχολής Μωραΐτη για ένα διήμερο εορταστικό Bazaar.

    Τα μέλη του έχουν ετοιμάσει για εμάς, καθώς και τα παιδιά και τους φίλους μας, χειροποίητες λιχουδιές που θα μπορούμε να τις γευτούμε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εστιατορίου.

    Στους πάγκους θα βρούμε επώνυμα ρούχα σε εξαιρετική κατάσταση και πολύ καλές τιμές, βιβλία και κοσμήματα, δίσκους βινυλίου, cds, παιχνίδια και είδη οικιακού εξοπλισμού και διακόσμησης, χριστουγεννιάτικα είδη, καθώς και το καθιερωμένο γούρι της χρονιάς που φέτος είναι φιλοτεχνημένο από τον κ. Νικηφόρο Μιχαλαριά.

    Πότε:
    Σάββατο 25 Νοεμβρίου 10.00 – 19.00
    Κυριακή 26 Νοεμβρίου 10.00 – 17.00

    Πού:
    Σχολή Μωραΐτη
    Αλεξ. Παπαναστασίου και Αγίου Δημητρίου, Ψυχικό

    Πληροφορίες

    χριστουγεννιάτικο μπαζάρ

    5. AWOG 2017 Χριστουγεννιάτικο Bazaar

    Η Αμερικανική Οργάνωση Γυναικών της Ελλάδας είναι γνωστή και ως η Μεγάλη Κυρία των Χριστουγεννιάτικων Μπαζάρ στην Αθήνα.

    Ο Άγιος Βασίλης θα είναι εκεί για να φωτογραφεί με τα παιδιά, νόστιμα κλασικά αμερικανικά εδέσματα των γιορτών, παραδοσιακά τρόφιμα, χειροτεχνίες και χριστουγεννιάτικα στολίδια, δώρα καθώς και μεγάλη λοταρία με υπέροχα βραβεία.

    Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ. στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας, Ριζάρι 2, ακριβώς απέναντι από τη στάση του μετρό Αθηνών Ευαγγελισμός.

    Πότε:
    Κυριακή 26 Νοεμβρίου 11.00 – 19.00

    Πού:
    Πολεμικό Μουσείο
    Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας και Ριζάρη 2, Κέντρο Αθήνας

    Πληροφορίες

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δύο δωρεάν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε εμπορικά κέντρα αυτή την Παρασκευή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τέσσερις προτάσεις για έξοδο με ελεύθερη είσοδο αυτό το Σαββατοκύριακο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: CINEMA plus: Ένα σημαντικό τριήμερο φεστιβάλ ταινιών με ελεύθερη είσοδο



    ΣΧΟΛΙΑ