ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο στόχαστρο του προέδρου της Ένωση Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη μπήκε για ακόμα μια φορά ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας σχετικά με το Σκοπιανό. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του, τόνισε ότι “ο κ. Τσίπρας μεθοδεύει λύση για το Σκοπιανό με παραχώρηση της λέξης “Μακεδονία” σε σύνθετη μορφή, χωρίς εγγυήσεις, χωρίς αλλαγή Συντάγματος, αρκούμενος σε απλές δηλώσεις αξιωματούχων των Σκοπίων, ότι δεν έχουν βλέψεις εναντίον της Ελλάδας».
Το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη καλεί τον πρωθυπουργό «να σκεφτεί καλά αυτό που πάει να κάνει, γιατί το στίγμα τέτοιων ενεργειών δεν ξεπλένεται και ακολουθεί για πάντα τους υπογράφοντες και τους συνενόχους τους».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρίσεις πανικού: Πώς εκδηλώνονται, ο κρυφός κίνδυνος – Εξηγεί ο αν. καθ. Ψυχιατρικής Β. Μασδράκης
- Μαρίνα Εφραίμογλου: Πώς η επένδυσή της στον Μυστρά φέρνει την Ελλάδα στο επίκεντρο του παγκόσμιου wellness
- Η Αττική Οδός πυροδοτεί τα κέρδη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Άλμα στα μεγέθη του α’ τριμήνου 2025
- Όλη η αλήθεια για το μπάσκετ και το ΜΜ, τι συμβαίνει σε ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και AKTOR, o γιαπωνέζος (wanna be) πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού, τα 4 νέα πλοία του Πολέμη, και ένα quiz με την άφιξη του Τράμπ στην Ελλάδα
