• Πολιτική

    Τα συλλυπητήρια του εκτεθειμένου Τόσκα στην οικογένεια του Αλ. Σταματιάδη: «Οι δράστες θα λογοδοτήσουν»

    • NewsRoom
    Τόσκας

    Νίκος Τόσκας, πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη


    Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του 52χρονου επιχειρηματία, Αλέξανδρου Σταματιάδη, που έπεσε θύμα ληστών στο σπίτι του στην Κηφισιά τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, εξέφρασε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε ανακοίνωσή του.

    Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός επιχειρηματίας νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε κατά την εισβολή δύο κουκουλοφόρων ληστών στην οικία του στην Κηφισιά. Ο άτυχος άνδρας πέθανε μετά από επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία του.

    Στη σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρει:

    «Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία εκφράζουν την οδύνη τους για το θάνατο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

    Η σύλληψη των εγκληματιών που αφαιρούν ζωές αποτελεί για την Ελληνική Αστυνομία ύψιστη προτεραιότητα και δέσμευση για συνέχιση των προσπαθειών μέχρι οι δράστες να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

    Την ίδια ώρα, πάντως, συνεχίζεται η έντονη κριτική προς το πρόσωπο του Νίκου Τόσκα, ο οποίος πλέον, μετά την τραγική κατάληξη της υπόθεσης, βρίσκεται βαριά εκτεθειμένος καθώς μόλις πριν από λίγες μέρες, ήταν αυτός που με πρωτοφανείς κυνισμό είχε σχολιάσει πως «αγγελικά πλασμένο κόσμο και κόσμο χωρίς προβλήματα, εγκλήματα και παραβάσεις αν κάποιος ξέρει, να μας τον πει!»

    Είναι χαρακτηριστικό πως στην πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse, o κ. Τόσκας, ο οποίος επιμένει πως η εγκληματικότητα μειώνεται και πως οι πολίτες νιώθουν όλο και πιο ασφαλείς, συγκεντρώνει ένα τεράστιο ποσοστό δυσαρέσκειας για το πρόσωπό του και τις επιλογές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Οι ερωτώμενοι, σε ποσοστό 68%, εκφράζουν την απογοήτευσή τους για την ασφάλεια και την έλλειψη αστυνόμευσης, με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη να θεωρείται ακατάλληλος ακόμη και από το 55% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέθανε ο 52χρονος επιχειρηματίας που λήστεψαν στην Κηφισιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης που πυροβόλησαν οι ληστές μέσα στο σπίτι του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλέξανδρος Σταματιάδης: Τι είπε ο γιατρός από την Ελβετία που είδε τον 52χρονο κάποιες μέρες πριν πεθάνει



    ΣΧΟΛΙΑ