• LIFE&STYLE

    Σίσσυ Ζουρνατζή: Η εντυπωσιακή instagrammer του Nomads που έχει αναστατώσει τη Μαδαγασκάρη

    • NewsRoom


    Η Σίσσυ Ζουρνατζή σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. Αν δεν την ξέρετε από το instagram, έχετε την ευκαιρία να τη γνωρίσετε μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Nomads. Η 28χρονη από την Θεσσαλονίκη ασχολείται επαγγελματικά με το instagram και μετρά χιλιάδες ακολούθους, ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα extreme sports.

    Έχει σπουδάσει Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση αλλά δεν ασχολήθηκε ποτέ με το αντικείμενο. Το 2010 στέφθηκε Star Πελοπόννησος. Εκκεντρική και ατίθαση, της αρέσει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα στη ζωή και την εμφάνισή της. Νιώθει ότι επικοινωνεί περισσότερο με τους άντρες και λιγότερο με τις γυναίκες, που παραδέχεται ότι είναι γκρινιάρες και παράξενες.

    Η ίδια έχει πει πως μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης για να «μπει στο μάτι των haters». Η εντυπωσιακή της εμφάνιση, το καλλίγραμμο σώμα της και τα πρωτότυπα τατουάζ της έχουν αναστατώσει τους συμπαίκτες της.

    Δείτε φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

    View this post on Instagram

    ?????

    A post shared by Sissy Zournatzi (@sissyzournatzi) on

    https://www.instagram.com/p/BkCs00fABeZ/?taken-by=sissyzournatzi

    https://www.instagram.com/p/Bn4CuRqBRt5/?taken-by=sissyzournatzi

    View this post on Instagram

    ? GIVEAWAY ? #sdkgirls Εχουμε σούπερ διαγωνισμό!!! Μια τυχερή θα κερδίσει τη μοναδική all time ολόσωμη φόρμα από το κατάστημα @sdk_store ? της φωτογραφίας! Ακολουθήστε τα 3 απλά βήματα: 1◾ Follow @sdk_store & @sissyzournatzi 2◾Tag 4 φίλες σας σε σχόλιο. 3◾Like στη φωτογραφία. Ακολουθήστε όλα τα βήματα του διαγωνισμού για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας? Ή τυχερή θα ανακοινωθεί 24/2 GOOD LUCK #SDKGIRLS ! #sdk #sdkgirls #sdkgiveaway #ig_giveaway #giveawaygreece #giveaways2018 #newgiveaway #giftsforeveryone #oneluckywinner #dontmissit #jumpsuit #black #totalblack #playsuit

    A post shared by Sissy Zournatzi (@sissyzournatzi) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δημήτρης Μαρμαράς: Ο Κύπριος χίπστερ του Nomads που έχει τρελάνει το twitter

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόνια Σολανάκη: Η όμορφη πρωταθλήτρια Yδατοσφαίρισης του Nomads από τα Χανιά (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κάτια Τσόβγκαν: Η μαχήτρια «Τίνκερμπελ» του Nomads



    ΣΧΟΛΙΑ