• LIFE&STYLE

    Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν: «Πάσχω από μανιοκατάθλιψη»


    Μια συγκλονιστική εξομολόγηση καρδιάς έκανε χθες σε τηλεοπτική του εμφάνιση ένας από τους ωραιότερους άνδρες της ελληνικής σόουμπιζ. Ο Ερρίκος Πετιλόν παραδέχθηκε ότι έχει διαγνωστεί ότι πάσχει από μανιοκατάθλιψη.

    Ο άλλοτε μοντέλο και ηθοποιός, μίλησε την Παρασκευή στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι Ε και μεταξύ άλλων είπε ότι πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη.

    Ο Ερρίκος Πετιλόν ερωτηθείς σχετικά για την ψυχκή νόσο από την οποία πάσχει απάντησε ως εξής: «Η μανιοκατάθλιψη είναι μιας βαριάς μορφής κατάθλιψη. Αυτό μπορεί να προκύψει είτε από κληρονομικότητα, που συνήθως έτσι λέει η ιατρική, αλλά υπάρχουν πιθανότητες να είναι κάτι το οποίο δημιουργείται μέσα από χρόνια κατάχρηση ουσιών. Η μανιοκατάθλιψη έχει και στιγμές οργής. Έχει εκρήξεις θυμού. Αυτό για τον κάθε άνθρωπο που πάσχει από μανιοκατάθλιψη, του διαλύει τη ζωή. Δεν μπορείς να στηρίξεις σχέσεις φιλικές ή επαγγελματικές. Δεν μπορείς να αναλάβεις κάποιες ευθύνες και να τις φέρεις εις πέρας. Να στηρίξεις μια δουλειά. Έχασα πολύ χρόνο μέχρι να διαγνωστώ».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Ποιος την περίμενε στο αεροδρόμιο (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσουχτερά πρόστιμα για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων – Αναλυτικά η λίστα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτά είναι τα καλύτερα (και πιο καθαρά) αεροδρόμια στον κόσμο – Σε ποια θέση βρίσκεται το «Ελευθέριος Βενιζέλος»



    ΣΧΟΛΙΑ