• LIFE&STYLE

    GNTM: Πάρτι στο Twitter με την αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου και τις ατάκες της Αμανατίδου

    • Νίκη Καξερή

    Άννα Αμανατίδου


    Συγκινήσεις, αντιζηλίες, κόντρες και μία απαιτητική δοκιμασία που οδήγησε στην «δραματική» αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM. Οι 5 φιναλίστ Μαριάννα Παινέση, Ειρήνη Καζαριάν, Εβελίνα Σκίτσκο, Άννα Αμανατίδου και Εύη Ιωαννίδου φωτογραφήθηκαν φορώντας haute couture ρούχα με την Βίκυ Καγιά και την Έλενα Χριστοπούλου να τις παρακολουθούν αγανακτισμένες λόγω της απόδοσής τους. Χαρακτηριστική είναι η σκηνή που η Βίκυ Καγιά έχει σχεδόν ξαπλώσει στον καναπέ και η Έλενα Χριστοπούλου ακουμπάει το μέτωπό της προκειμένου να δει αν είναι καλά. Οι χρήστες του Twitter δεν σταμάτησαν να δημιουργούν memes με βάση την συγκεκριμένη σκηνή.

    Βέβαια, η κόντρα της Άννας Αμανατίδου και της Εύης Ιωαννίδου πρωταγωνίστησε καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου με αποκορύφωμα τη στιγμή που οι δυο τους βρέθηκαν ένα βήμα πριν την αποχώρηση.

    Όταν η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως στην τετράδα περνάει η Άννα και η Εύη αποχωρεί, τα δύο κορίτσια δεν έκρυψαν τα συναισθήματά τους και αφέθηκαν ελεύθερες να πουν αυτό που πιστεύει η μία για την άλλη στην κάμερα του GNTM.

    Το σοκ και τα κλάματα της Εύης απο τη μία και η ικανοποίηση της Άννας που κατάφερε να είναι εκείνη που την διώχνει από το παιχνίδι προκάλεσαν ποικίλα σχόλια.

    Μάλιστα, η Άννα έφτασε στο σημείο να δηλώσει στην κάμερα για την Εύη: «Αντε πο@@ο τώρα».

    Μιλώντας με την Εβελίνα, η Εύη δεν δίστασε να δηλώσει: «Η απόλυτη ξεφτίλα είναι που πήγα με την Αμανατίδου και έφυγα», με την Εβελίνα να συμφωνεί.

    Δείτε μερικά από τα πιο αστεία Tweets:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: GNTM: Το πρώτο μήνυμα της Εύης Ιωαννίδου μετά την αποχώρησή της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο σύντροφος της Ζενεβιέβ Μαζαρί (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτη γκάφα της Ερμίδου: Αποκάλυψε ποιες βρίσκονται στον τελικό του GNTM (video)



    ΣΧΟΛΙΑ