• Ροή Ειδήσεων

    Τι λέει ο Δημήτρης Κούτρας σε συνεργάτες του για την Intrakat και τι συμβαίνει με τους κ. Μιχαηλίδη και Μυλωνά στην Εθνική 

    • The Wiseman
    the wise man

    the wise man


    Άριστες σχέσεις

    Στην Εθνική Τράπεζα οι σχέσεις προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου (Κώστας Μιχαηλίδης και Παύλος Μυλωνάς) είναι εξαιρετικές σε αντίθεση με το προηγούμενο σχήμα καθώς ο τέως CEO Λεωνίδας Φραγκιαδάκης ήταν περίπου μοναχικός καβαλάρης. Οι κ. Μιχαηλίδης και Μυλωνάς συννενoούνται απόλυτα και ο νεος CEO φροντίζει να ενημερώνει ανα τακτά χρονικά διαστήματα το Διοικητικό Συμβούλιο. Αλλωστε γιατί ο κ. Μυλωνάς να έχει κακές σχέσεις με τον πρόεδρο και το ΔΣ;  Δεν έχει κανένα λόγο.  Άλλωστε και ο κ. Μιχαηλίδης είναι βαθύς γνώστης της τραπεζικής.  Τώρα ο  κ. Μυλωνάς ως άριστος ισορροπιστής θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με τους αναπληρωτές διευθύνοντες συμβούλους. Το πιθανότερο ειναι οτι θα διατηρήσει τον έμπειρο κ. Δημόπουλο  οποίος κλείνει σχεδόν 40 χρόνια στην ΕΤΕ. Οσον αφορά τον έτερο αναπληρωτή,  εξαιρετικές επιλογές θα ήταν η Νέλλη Τζάκου η ο Παναγιώτης Δασμάνογλου. Ειδικά η κ. Τζάκου ειναι ιδιαίτερα εξωστρεφής και κατέχει τα θέματα της άριστα. Εκτιμάται οτι θα προσφέρει πολλά και στην εικόνα της ΕΤΕ προς τα έξω. Σε κάθε περίπτωση και τα δύο στελέχη είναι υψηλού επιπέδου. 

    Επιβεβαιώνει ο Δημήτρης Κούτρας 

    Τα μέλη της οικογένειας Κόκκαλη αλλα και ο κατασκευαστής και μέτοχος της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Δημήτρης Κούτρας η εδρα του οποίου ειναι πλέον στο Μαρούσι απέναντι απο το ΟΑΚΑ έχουν κάθε λόγο να ειναι ικανοποιημένοι. Μετά την δημοσιοποίηση απο το mononews.gr του θέματος οτι ο Δημήτρης Κούτρας εχει συμφωνήσει με την οικογένεια Κόκκαλη να εξαγοράσει το 20 εως 25% των μετοχών της Intrakat οι μετοχές των εταιριών συμφερόντων της Intacom σημείωσαν τις τελευταίες 2 ημέρες μεγάλη άνοδο. Συμπεριλαμβανομένης και της Intracom. Πάντως το όνομα Κούτρας πρέπει να σημειωθεί οτι πουλάει πολύ γεγονός που εχει εντυπωσιάσει την στήλη. Τώρα ο κ. Κούτρας με όποιον μιλάει απο προχθές το πρωί (κυρίως με στενούς του συνεργάτες) λέει οτι πράγματι η συμφωνία έχει κλείσει και δεν απομένουν παρά οι τυπικές λεπτομέρειες. Η στήλη μαθαίνει οτι κάποιοι στην Intracom διαφωνούν αλλά οπως όλοι γνωρίζουν οταν πει κάτι ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης ουδείς τολμάει να εκφέρει την οποιαδήποτε αντίρρηση!!!

    Ο Γιάννης Δραγάτσης και η υπομονή των Εισαγγελέων

    Νομίζω οτι τα “αφεντικά” στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς εχουν υποτιμήσει τον οικονομικό Εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση. Εμείς θα τους θυμίσουμε οτι έχει στείλει στην φυλακή πολυ “σκληρά” παιδιά που έκαναν τους μάγκες όπως τον έμπορο όπλων Θωμά Λιακουνάκο. Ο κ. Δραγάτσης επι ημέρες περίμενε την μυνητήρια αναφορά της Επιτροπής για τη FOLLI FOLLIE και αυτοί είχαν στείλει κάποια άσχετα πράγματα οχι στην διεύθυνση του γραφείου του αλλα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Άπλα οι εισαγγελείς έχουν υπομονή η οποία όμως εαν εξαντληθεί τότε τα πράγματα ειναι σκληρά για οσους τολμησαν να παίξουν παιχνιδάκια!!!

    the wise man
    the wise man



    ΣΧΟΛΙΑ