• City Stories

    Τρεις απίθανες ιδέες για να διακοσμήσετε τα πασχαλινά σας αυγά


    Δώστε άλλη πνοή στα φετινά πασχαλινά σας αυγά και αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας να δημιουργήσει! Σας έχουμε μερικές απίθανες και πρωτότυπες ιδέες για να διακοσμήσετε τα αυγά σας, με πολύ εύκολους και άκρως διασκεδαστικούς τρόπους. Δείτε παρακάτω:

    1. Αυγά με ρίγες

    Μια υπέροχη ιδέα είναι τα αυγά σας να έχουν ρίγες, κάτι που μπορείτε να κάνετε πανεύκολα. Δένετε γύρω από το αυγό σας κάποιο σχοινάκι ή δίχτυ, εμείς πάντως θα σας προτείναμε λαστιχάκια. Τα δένετε με τον τρόπο που εσείς θέλετε, δηλαδή είτε κάθετα, είτε οριζόντια ή ακόμη και διαγώνια. Έπειτα βάφετε το αυγό σας πάνω από αυτά, στη συνέχεια αφαιρείτε τα λαστιχάκια και είναι έτοιμα!

    αυγά με ρίγες αυγά με ρίγες

    2. Αυγά με γραμμένες φράσεις και μηνύματα

    Μια πολύ όμορφη ιδέα είναι να γράψετε με ανεξίτηλους μαρκαδόρους φράσεις, λέξεις και διάφορα μηνύματα πάνω στα αυγά σας. Το ενδιαφέρον στην ιδέα αυτή είναι, ότι μπορείτε να δώσετε έναν προσωπικό χαρακτήρα, δηλαδή μπορείτε να γράψετε πράγματα που να απευθύνονται στον καθένα από το οικογενειακό τραπέζι, τα ονόματα των καλεσμένων σας ή ευχές!

    3. Πολύχρωμα, ζωγραφισμένα αυγά 

    Μπορείτε να λιώσετε μερικά κραγιόνια και να διακοσμήσετε εορταστικά τα αυγά σας, με διάφορα χρώματα και διάφορα σχέδια. Μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη, να αναμίξετε τις αποχρώσεις μεταξύ τους και να δημιουργήσετε χαρούμενα, πολύχρωμα, ζωγραφισμένα αυγά!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς να φτιάξετε καταπληκτικά σοκολατένια αυγά για το Πάσχα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να βάψετε τα αυγά σας με «φυσικό τρόπο» σε 7 υπέροχα χρώματα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς να φτιάξετε τα πιο υπέροχα και αφράτα πασχαλινά κουλουράκια



    ΣΧΟΛΙΑ