ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκτέλεση
Σε γυάλινο μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας και βυθίζετε μέσα τις μπριζόλες.
Σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για 4-5 ώρες, γυρίζοντας κάθε 20 λεπτά τις μπριζόλες με τσιμπίδα.
Τις βγάζετε από τη μαρινάδα, αλατίζετε και τις ψήνετε στα κάρβουνα σε δυνατή φωτιά, για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά. Συνοδεύετε με πατάτες τηγανητές ή ψητές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δομινικανή Δημοκρατία: Διακοπή ηλεκτροδότησης σε όλη τη χώρα
- Δένδιας: Αντιμετωπίζουμε υπαρκτή απειλή – Αναγκαιότητα η πλήρης μεταρρύθμιση των δυνατοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων
- Βενεζουέλα: Σχεδιάζει τακτική ανταρτοπολέμου εάν δεχθεί εισβολή από τις ΗΠΑ
- Ρουμανία: Ο υπουργός Ενέργειας ζητά να τεθεί υπό κρατικό έλεγχο η εταιρεία Lukoil