• Business

    Wall Street: Νέες ισχυρές απώλειες για τον Dow Jones

    Wall Street


    Για μια ακόμα ημέρα η ανησυχία επικράτησε στις συνεδριάσεις της Wall Street, με τον Dow Jones να δέχεται για μια ακόμα ημέρα χτύπημα από τη μετοχή της Boeing (-2,48%), την ώρα που ο φόβος για τις επιπτώσεις του εμπορικού πολέμου συνεχίζει να απασχολεί τους επενδυτές.

    Οι επενδυτές πάντως αναμένουν τις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ που επισκέπτεται αυτή την ώρα τα κεντρικά τις Boeing στο Μιζούρι. Νωρίτερα πάντως ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε πως επέλεξε τον πρώην σχολιαστή του CNBC Λάρι Κάντλοου ως νέο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου του, στη θέση του Γκάρι Κον που παραιτήθηκε διαφωνώντας για την επιβολή δασμών στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου. Πάντως, ο Λευκός Οίκος φαίνεται πως δεν θα μείνει σε αυτές, καθώς μελετά την επιβολή νέων δασμών στις κινεζικές εισαγωγές.

    Την ίδια ώρα, ανησυχία για τη σταθερότητα της κυβέρνησης προκαλεί η αναμέτρηση στην Πενσiλβάνια, εκλογικό προπύργιο του Τραμπ, όπου φαίνεται πως οι Δημοκρατικοί επικράτησαν στις τοπικές εκλογές που διεξήχθησαν την Τρίτη, στην οποία κρινόταν μια έδρα στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

    Ο Dow Jones έκλεισε στις 24.758,12 μονάδες, με απώλειες 248,91 μονάδων (-1,00%). Ο   S&P 500 έκλεισε στις 2.749,48 μονάδες, με απώλειες 0,57% ενώ ο  Nasdaq στις 7.496,81 μονάδες, με απώλειες 0,19%.



    ΣΧΟΛΙΑ