• Business

    Στο ναδίρ το bitcoin- Απώλειες πάνω από 65% από τον Δεκέμβριο

    • NewsRoom
    bitcoin

    bitcoin


    Αρκετά κάτω από τα επίπεδα των 7.000 δολαρίων κινείται την Τρίτη το Bitcoin, μετά και τη νέα σημαντική πτώση της τιμής του χθες. Οι φορολογικές δηλώσεις στις ΗΠΑ είναι ο νέος παράγοντας, που ασκεί πιέσεις και όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με την Bank of America τo bitcoin, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως, ακολουθεί την πτώση που είχαν άλλα μαζικά περιουσιακά στοιχεία-φούσκες στο παρελθόν.

    Σύμφωνα με στοιχεία της CoinDesk στις 11:34 ώρα Ελλάδος το ψηφιακό νόμισμα καταγράφει πτώση 1,58% στα 6,666.94 δολάρια. Όπως μεταδίδει το Bloomberg, τo ψηφιακό νόμισμα έχει υποχωρήσει περισσότερο από 65% από το υψηλό επίπεδο των 19.511 δολαρίων που είχε τον Δεκέμβριο. Και αυτό συμβαίνει έναν μόλις χρόνο μετά το ρεκόρ του, σύμφωνα με τους αναλυτές υπό την ηγεσία του επικεφαλής στρατηγικής επενδύσεων Michael Hartnett.

    Στη συνεδρίαση της Δευτέρας είχε απώλειες άνω του 6%, ενώ συνολικά τον τελευταίο μήνα έχει υποχωρήσει περισσότερο από 27%. Μερίδα αναλυτών σχολίαζε στο CNBC ότι η πτώση τον τελευταίο μήνα αποδίδεται εν μέρει στο γεγονός ότι πλησιάζει η εκπνοή της προθεσμίας για τις φορολογικές δηλώσεις στις ΗΠΑ.

    Οι Αμερικανοί φορολογούμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους έως τις 17 Απριλίου και αρκετοί δεν θέλουν να φανούν οι τοποθετήσεις τους σε ψηφιακά νομίσματα.

    Σήμερα, με ημερήσια άνοδο 0,9%, βρίσκεται στις 6.723 δολάρια ή 5.459 ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πως φορολογούνται τα ενοίκια-Τι ισχύει για την δωρεάν παραχώρηση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντέρμπι ο διαγωνισμός για τη ΔΕΣΦΑ-Αύριο οι βελτιωτικές προσφορές για το 66%

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΕΚΤ: Πρώτη η Ελλάδα από τους… τελευταίους σε ανάπτυξη!

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ