• Business

    Και εγένετο Century Bulk Carriers Management: Η νέα διαχειρίστρια εταιρεία των bulkers της Chandris

    γιαννης χανδρης

    Το φορτηγό πλοίο μεταφοράς ξηρού φορτίου τύπου panamax “Marichristina” της Chandris Hellas είναι χωρητικότητας 74.540-dwt και κατασκευής του έτους 2001


    Η ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία Chandris (Hellas) αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να δημιουργήσει μία ξεχωριστή εταιρεία η οποία θα διαχειρίζεται τον στόλο του ξηρού φορτίου της. Ο λόγος για την εταιρεία Century Bulk Carriers Management η οποία, με επικεφαλής τον Γιάννη Σκορδιά, προχώρησε στη δημόσια εγγραφή της στα τέλη του Ιουνίου. Σημειώνεται πως στα στοιχεία που δήλωσε η νέα εταιρεία η διεύθυνση της έδρας της είναι ακριβώς η ίδια με την διεύθυνση με την Chandris.

    Παρόλο που δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση από πλευράς της Chandris. Πληροφορίες που επικαλείται το tradewinds αναφέρουν πως η Century Bulk Carriers θα αναλάβει την διαχείριση όλου του στόλου ξηρού φορτίου που έχει η Chandris και αποτελείται από τέσσερα capesizes, τρία kamsarmaxes, τέσσερα panamaxes και τέσσερα supramaxes.

    H Century Bulk Carriers έχει ξεκινήσει τη διαχείριση του πρώτου πλοίου. Συγκεκριμένα πρόκειται για το panamax Chris (χωρητικότητας 76.600-dwt και κατασκευής 2006) το οποίο αφαιρέθηκε από την ιστοσελίδα της Chandris.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Γ. Οικονόμου: Ο ισχυρότερος μέτοχος της Dryships. Πόσο και πώς αυξάνεται το ποσοστό του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   Φίλιππος και Αντώνης Λαιμός: H νέα συμφωνία της Enesel

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Π. Παππάς: Συμφωνία έκπληξη από τη Star Bulk! Τα νέα πλοία που αγοράζει ο εφοπλιστής



    ΣΧΟΛΙΑ