• Big Story

    Μύκονος-Nammos: Κλειστό λόγω φοροδιαφυγής – Αποκλειστικές φωτό

    • NewsRoom

    To Nammos κλειστό λόγω φοροδιαφυγής


    Το Nammos που κάθε χρόνο πραγματοποιει τζίρο πολλά εκατομμύρια ευρώ ειναι πλεον κλειστό λόγω φοροδιαφυγής. Το πιο διάσημο και πιο ακριβό εστιατόριο της Ελλαδας που ενα κιλο κρέας κοστίζει εως 1500 ευρώ (οπως εχει αποκαλύψει το mononews) θα παραμείνει κλειστό εως την Δευτέρα το μεσημερι. Τα μέλη του κλιμακίου της ΑΑΔΕ που βρίσκονται στη Μύκονο για αιφνιδιαστικούς ελέγχους στις επιχειρήσεις του νησιού, μαζί με άνδρες του ΑΤ Μυκόνου και στελέχη της Εφορίας Μυκόνου, προχώρησαν στο σφράγισμα κεντρικού εστιατορίου της επιχείρησης Nammos τοποθετώντας κορδέλες ασφαλείας τόσο στο εστιατόριο όσο και στις ξαπλώστρες που βρίσκονται κάτω από αυτό.

    Μάλιστα, αναποδογύρισαν και ένα τραπέζι με την πρόσοψή του να κοιτάει προς τους λουόμενους και τοποθέτησαν μια μεγάλη αφίσα όπου αναφέρεται ότι το κατάστημα αναστέλλει τη λειτουργία του για 48 ώρες.

    Να σημειωθεί ότι τα υπόλοιπα καταστήματα της επιχείρησης, τρία τον αριθμό, λειτουργούν κανονικά και οι τουρίστες απολαμβάνουν το μπάνιο τους.  Το μεγάλο event που είχε οριστεί να πραγματοποιηθεί σήμερα, θα γίνει κανονικά σε διαφορετικό χώρο, πίσω από το Nammos, που συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά με την επωνυμία Nammos Village.

    Τα μέλη του κλιμακίου της ΑΑΔΕ ήλεγξαν όλες τις ταμειακές μηχανές και, συμφωνα με πληροφορίες, φέρονται να διαπίστωσαν πως το μαγαζί δεν είχε κόψει αποδείξεις αξίας 73.000 ευρώ. Ισχυρίστηκαν μάλιστα οτι οι υπεύθυνοι της επιχείρησης Ναμμος κατά την διάρκεια του ελέγχου πάτησαν το «κουμπί πανικού» που εκδίδει αυτόματα τις «κρυμμένες» αποδείξεις, κάτι που ωστοσο αρνείται κατηγορηματικά η επιχείρηση, η οποία μέσω των νομικών της συμβουλων προχώρησαν σε μια πρωτοφανή κίνηση μηνύοντας τους εφοριακούς για παράβαση καθήκοντος.

    Αργότερα, όμως, ανακάλεσαν τις μηνύσεις.

    Ψηφίστε στην δημοσκόπηση του mononews.gr για το nammos. Το ερωτηματολογιο εχει αναρτηθει στην πρωτη σελιδα του site. To ερωτημα ειναι: Στο Nammos στη Μύκονο χρεώνουν μέχρι 600 ευρώ για μια μερίδα κρέας. Εσείς θα δίνατε τόσα χρήματα;

    To Nammos κλειστό λόγω φοροδιαφυγής
    To Nammos κλειστό λόγω φοροδιαφυγής
    To Nammos κλειστό λόγω φοροδιαφυγής
    To Nammos κλειστό λόγω φοροδιαφυγής



    ΣΧΟΛΙΑ