Leaders

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

Αναπληρωτής CEO ΟΠΑΠ

Όσοι γνωρίζουν τον Οδυσσέα Χριστοφόρου, ξέρουν ότι το μπάσκετ είναι το αγαπημένο του άθλημα. Ίσως γιατί βασικό στοιχείο του παιχνιδιού είναι να έχεις πάντα στο μυαλό την επόμενη κίνηση…

Αν μη τι άλλο, το στοιχείο αυτό, μαζί με την οξυδέρκεια και την αποτελεσματικότητα στη διαχείριση περίπλοκων ζητημάτων, αποτελούν «σήμα κατατεθέν» της πολυετούς και επιτυχημένης θητείας του Οδυσσέα Χριστοφόρου τόσο στον τραπεζικό κλάδο, όσο και στον όμιλο ΟΠΑΠ, στον οποίο κατέχει το νευραλγικό ρόλο του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου από το 2019.

Σήμερα, βασική προτεραιότητα του κυρίου Χριστοφόρου, όπως και της υπόλοιπης ηγετικής ομάδας του ΟΠΑΠ –  προεξαρχόντων του Προέδρου Kamil Ziegler και του CEO Jan Karas – είναι η περαιτέρω προώθηση του μετασχηματισμού του «γίγαντα» των τυχερών παιχνιδιών.

Ήδη, με την αξιοποίηση της ψηφιοποίησης (π.χ. OPAP Store App, νέα στοιχηματική πλατφόρμα κ.α.), το δίκτυο των καταστημάτων ΟΠΑΠ κάνει άλματα προς το μέλλον και προσφέρει μια σημαντικά αναβαθμισμένη εμπειρία διασκέδασης στους πελάτες.

Στην online αγορά, ο ΟΠΑΠ επεκτάθηκε στον τομέα του iLottery, με το Opaponline.gr, στο οποίο οι παίκτες μπορούν να παίξουν διαδικτυακά τα δημοφιλή αριθμοπαιχνίδια της εταιρείας. Με αυτή την κίνηση, ο ΟΠΑΠ διαθέτει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα online χαρτοφυλάκια διεθνώς, καλύπτοντας αθλητικό στοίχημα, αριθμοπαιχνίδια και παιχνίδια καζίνο.

Το επόμενο μεγάλο βήμα είναι η έλευση του Eurojackpot στην Ελλάδα, εντός του α΄ εξαμήνου του 2024, καθώς και η ανανέωση των αριθμοπαιχνιδιών που διεξάγονται μέσω κληρώσεων – και συγκεκριμένα του ΛΟΤΤΟ και του ΤΖΟΚΕΡ.

Το Eurojackpot θα ενισχύσει σημαντικά τις επιλογές διασκέδασης των παικτών, με τζακ ποτ δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Επίσης, η πρόσφατη επανατοποθέτηση του ΛΟΤΤΟ, ως παιχνίδι μηνιαίων καταβολών, έχει ήδη τύχει θερμής υποδοχής από τους πελάτες και τους πράκτορες του ΟΠΑΠ, ενώ η ανανέωση του ΤΖΟΚΕΡ διατηρεί τη δυναμική του δημοφιλούς παιχνιδιού σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

Βεβαίως, για τον ΟΠΑΠ, εξίσου σημαντική προτεραιότητα είναι η κοινωνική συνεισφορά. Τομέας στον οποίο ο ρόλος του Οδυσσέα Χριστοφόρου είναι κομβικός. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ΟΠΑΠ, επικεντρώνεται στους πυλώνες της υγείας, του αθλητισμού, της απασχόλησης και της στήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, με έμφαση στη νέα γενιά και τα παιδιά.

Πέρσι, ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για τις κοινωνικές δράσεις του ΟΠΑΠ, καθώς συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από την έναρξη της πρωτοβουλίας «Ευχοστολίδια», που κάνει πραγματικότητα τις χριστουγεννιάτικες ευχές χιλιάδων παιδιών που έχουν ανάγκη και στηρίζει κοινωνικούς οργανισμούς με έργα υποδομής.

Δίνοντας τον τόνο για το μέλλον, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ τονίζει ότι η επένδυση στους νέους είναι στρατηγική επιλογή για την εταιρεία, ενώ προαναγγέλλει νέες πρωτοβουλίες και έργα που θα προσφέρουν προστιθέμενη αξία στην κοινωνία, συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο αύριο για τη νέα γενιά.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

        
Δείτε όλη την λίστα